Το pre game της 7ης αγωνιστικής Α` τοπικής κατηγορίας



Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας, το Σαββατοκύριακο όπου και αυτή η αγωνιστική περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις.
 Το Σάββατο το πρωί 11:15 στης Κεραμείς  τώρα, ο Παγκεφαλληνιακός θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του έπειτα από το ρεπό του και καλείται να προσπεράσει το εμπόδιο του θα υποδεχτεί τον Οδυσσέα. Την ίδια μέρα στην Ιθακη 12:30 η Πρόοδο  θα φιλοξενήσει  τα Διλινατα , με τους φιλοξενούμενους να έχουν προβάδισμα για την νίκη, Η Πρόοδο θα το παλέψει αλλά η ποιότητα των φιλοξενούμενων είναι αδιαμφισβήτητη και θεωρούμε πως αν παρουσιαστούν στοιχειωδώς σοβαροί, θα φύγουν με το διπλό.
Για την Α' Κατηγορία ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Εικοσιμια και Σαμη στο γήπεδο των  Κεραμείων την Κυριακή 15:00 , που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την νίκη ούτως ώστε να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία, έτσι θεωρείται δύσκολο να προσεγγίσεις το τελικό αποτέλεσμα.
Την ίδια μέρα τα Φωκατα θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην δυνατή ομάδα του Παλληξουριακόυ  στον Άγιο Αντώνη 15:00 , αλλά θα ψάξει τους βαθμούς διότι θέλουν  να κρατηθούν ψιλά στη  βαθμολογίας. Από την άλλη στον Παλληξουριακος χρειάζονται την νίκη για να μείνουν κοντά στους πρωτοπόρους.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ομάδα του Εθνικού Κεφαλονιάς 


Αναλυτικά :
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
Διαιτητές
1.
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
Σάββατο
17/12/16
11:15
ΣΟΥΛΑ Ε., ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ., ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ Α.
2.
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
Σάββατο
17/12/16
12:30
ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι., ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ Χ., ΒΛΑΧΟΥ Κ.
3.
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΑΟ ΣΑΜΗΣ
Κυριακή
18/12/16
15:00
ΘΑΝΑΣΗΣ Ε., ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ Α.
4.
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
Κυριακή
18/12/16
15:00
ΜΑΓΟΥΛΑΣ Σ., ΣΟΥΛΑ Ε., ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι.








Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.