ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΡΟΠΑΛΙΕΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ


Σε ένα παιχνίδι το καλύτερο μέχρι τώρα στη Β κατηγορία ο Ηρακλής κέρδισε στις καθυστερήσεις τον Παγκεφαλληνιακο 3-2

Στο 28 του αγώνα ο Ηρακλής έκανε το 1-0 με τον Στάβερη μετά από ατομική προσπάθεια αδειάζοντας την άμυνα των φιλοξενούμενων . Η απάντηση του Πάγκε ηρθε στο 40 με τον Κουλουμπή Ο. κάνοντας το 1-1 με κεφαλιά. Στο 55 ο Πάγκε περνάει μπροστά στο σκορ με τον Ίγκλις να ευστοχεί από το σημείο του Πεναλτυ κάνοντας το 1-2. Οι φιλοξενούμενη μέχρι και το 70 είχαν το πάνω χέρι στο παιχνίδι . στο 75 οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για μια φάση Πεναλτυ που δεν δίνετε από τον διαιτητή Σπανοπουλο με αποτέλεσμα ο  Κατσιγιώργης να δεχτή την κόκκινη κάρτα . Οι γηπεδούχοι με έναν παίχτη παραπάνω και με την αδράνεια του «Παγκε» κάνουν στο 77 το 2-2 με τον Μαράτο. Στις καθυστερήσεις  ο Καμπίτσης με  εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζανετάτου κάνοντας το τελικό 3-2 υπέρ του Ηρακλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Κώστας Βανδώρος), Άννινος, Καμπίτσης, Ρασσιάς, Μεταξάς Φ., Κουστουμπάρδης, Μεταξάς Οδ., Σπαθής (11 Πετράτος)  Κορκός Σ., Στάβερης,  Κορκός Γ., Γουλιμής (65 Μαράτος).
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: (Νίκος Βουτσινάς), Τζανετάτος, Κουλουμπής Γ., Κουλουμπής Ν., Μηλιαρέσης, Ψάλτης, Κουλουμπής Ορ., Κατσιγιώργης, Προβολισιάνος, Κληρονόμος, Ίγκλις, Αρμάντο (46 Αντωνίου)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.