ΑΟΚΙ – ΟΜΑΛΑ 3-0 ΜΕ ΧΑΤ-ΤΡΙK ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΠΟΛΛΑΤΟΥ


Με χατ-τρικ του Πολλατου Α. νίκησε σήμερα το ΑΟΚΙ τα Ομαλα σε μια  καλη εμφάνιση των γηπεδούχων . Το πρώτο ημίχρονο δεν ειχε ρυθμό το παιχνίδι να παίζετε στο κέντρο και στο 27 η πρώτη ευκαιρία ηρθε για το ΑΟΚΙ με τον Κλειτογιαννη Α να σουτάρει στην εστία των Ομαλών και ο Αρτουρ να διώχνει και στην επαναφορά ο Κομιτας να μην μπορεί να σκοράρει . στο 30’ μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων ο Κομιτας επιχειρεί ένα σουτ όμως η μπάλα να καταλήγει μόλις αουτ .Στην εκπνοή του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κερδίζουν πεναλτυ 
 και ο Πολλατος ανοίγει το σκορ για τον ΑΟΚΙ.
Στην φάση αυτή ο διαιτητής κ. Βουτσινάς έλεγχε πλήρως την φάσηκαι έδειξε «παίζεται» όμως προς γενική κατάπληξη και επίμονα ο παραπάνω βοηθός υποδείκνυε πέναλτι κάτι που εκ των υστέρων δέχθηκε ο διαιτητής πράγμα το οποίο εμείς θεωρούμε λάθος του αφού έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι παίρνοντας την φάση επάνω του ο διαιτητής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσακαρισιανος για τα Ομαλα χάνει μια ευκαιρία να ισοφαρίσει το Παιχνίδι βγαίνοντας τετ α τετ με των τερματοφύλακα των γηπεδούχων ώμος η το πλασε του καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι .Στο 66 ο Πολλατος Α κάνει το 2-0 υστέρα από κακή έξοδο του Αρτουρ και να βάζει την μπάλα στα δυχτια και στο 68 να κάνει το 3-0 μετά από πασα του Πολλατου Δ . Τα Ομαλα χάσανε μια ακόμη ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 88 μετά από σέντρα του Αμπτουλ στην περιοχή των γηπεδούχων, βρίσκει  αφύλακτο των Τζιβρα Φ να πετυχαίνει κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα από το οριζόντιο δοκάρι
Α.Ο.Κ.Ι: (Θεόδωρος Βουκελάτος), Γιαννάς, Διον. Πολλάτος, Κλειτογιάννης, Βαλιανάτος, Μεσοροπιάν, Γαρμπής, Κόμιτας (83 Λύρος), Ακίμ, Κέβιν (72 Τασιούλης), Δημ. Πολλάτος, Αλ. Πολλάτος.
ΟΜΑΛΑ: (Μεσολωρας Γ), Αρτούρ, Μπαζάρογλου (46 Τζωρτζάτος), Μεταξάς, Τζάκης, Τσιμάρας, Χρίστο, Αμπντού (53 Τσακαρισιάνος), Τούρλας, Τζιβράς, Παπαχρυσανθάκης (70 Νεόφυτος), Ντόκο.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.