Μάχη κόντρα στην Ολυμπιάδα οι άνδρες του ΑΣΚ – «Γεμάτο» Σαββατοκύριακο για τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής

Μια δυνατή μάχη περιμένει τους άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στην Πάτρα κόντρα στην Ολυμπιάδα (2 μ.μ.).

Η ομάδα μας, η οποία κάνει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η και βρίσκεται σταθερά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα που θα την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας. 

«Γεμάτο» Σαββατοκύριακο για τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής

Έντονη δράση για τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΣΚ, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το Εφηβικό μας τμήμα, θα αγωνιστεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Αργοστόλι (13.30) στο πλαίσιο της β’ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, κόντρα στον πολύ ισχυρό Προμηθέα Πατρών.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, το Παιδικό τμήμα του ΑΣΚ θα αναμετρηθεί στο κλειστό «Αέθλιον»  (2μ.μ.) κόντρα στον Αιγέα για την β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, ενώ οι Παμπαίδες θα αναμετρηθούν την ίδια μέρα με τον Ηρακλή στον Πύργο, (κλειστό «Γ. Βασιλακόπουλος στις 11 π.μ.), στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο τουρνουά της ΕΣΚΑ-Η.

Τις δύο αποστολές θα συνοδεύσει ο έφορος Γιώργος Κουράκος.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.