ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ετοιμάζεται για το SBC Salonica Basketball Camp o Α.Σ.Κ.


Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά στην προσπάθειά του για την καλύτερη προετοιμασία νεαρών αθλητών,  προγραμματίζει και φέτος συμμετοχή αθλητών μας σε καταξιωμένα προπονητικά camp basketball.

Συγκεκριμένα στο SBC Salonica Basketball Camp, από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου για αθλητές μας παίδες και παμπαίδες. Το εν λόγω camp, λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη στο κολέγιο Ανατόλια με head Coach τον γκουρού του μπάσκετ Θόδωρο Ροδόπουλο, αλλά και συμμετοχή έμπειρου προπονητικού τιμ.

Για έφηβους αθλητές προτείνουμε τα camp Olympia με υπεύθυνο προπονητή τον Νίκο Λινάρδο και το Summer Camp Basketball στην Πάτρα με υπεύθυνο προπονητή τον Σάκη Αντωνακόπουλο.
Τους μικρότερους αθλητές μας παμπαίδες και παίδες θα συνοδεύσει και θα συμμετάσχει ο προπονητής των τμημάτων μας Πάνος Ματιάτος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6977624176 (Πάνος Ματιάτος) και 6936618208 (Θανάσης Μουίκης).

Πάνος Ματιάτος: «Θα συμμετέχω και φέτος με αθλητές μας στο Salonica Basketball Camp συνοδεύοντας μικρούς αθλητές μας. Τα κέρδη που αποκομίζουν τα παιδιά εκεί είναι πολλαπλά τόσο στο κομμάτι του μπάσκετ όσο και γενικά κατασκηνωτικής διαβίωσης, πειθαρχίας και αγάπης από τους υπεύθυνους, σε ένα εξαιρετικού κάλους περιβάλλον. Στο camp αυτό συμμετέχουν 25 χρόνια αθλητές μας με πρώτο και καλύτερο τον Αλέξη Παπαδάτο, έχοντας πάντοτε εξαιρετικές αναμνήσεις».

Για όλες τις ειδήσεις του Α.Σ.Κ. επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο www.askefalonia.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.