ΔΙΛΙΝΑΤΑ «ΑΓΑΠΗ» ΜΟΥ


Το ντέρμπι τις αγωνιστικής ανάμεσα στα ΔΙΛΙΝΑΤΑ και τον Α.Ο.Κ.Ι τελικά κέρδισαν τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ  με 2-1 αλλά  μας προβλημάτισε ότι για ακόμα μια  φόρα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, ήταν ένα  κακό  παιχνίδι. Για να καταλάβετε τι εννοώ σε όλο το πρώτο μέρος έγιναν δυο φάσεις μια για κάθε ομάδα. Για τον ΑΟΚΙ στο 23` σουτ του Κόμητα έφυγε μακριά από τα δοκάρια του Καλαφάτη. Το τέρμα για τα Διλινατα ήρθε στο 26` από στημένη φάση και συγκεκριμένα από φάουλ που εκτέλεσε  ο Κ. Τζωρτζάτος και
κεφάλια του Χ. Τζωρτζάτος με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του  Μαρκαντωνάτου . Με αυτές τις δυο φάσεις και με τα Διλινατα να προηγούνται πήγαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με χαμένη ευκαιρία του Αλ. Πολλάτο στο 55` από γύρισμα του Κόμητα δεν μπόρεσε να πλασάρει  από πλεονεκτική θέση. Στο 62` ο Β. Βαγγελάτος με ωραία  ατομική προσπάθεια  μπήκε από δεξιά  πλασάρισε τον Μαρκαντωνάτο για να  πετύχει  το δεύτερο γκολ για τα Διλινατα . Ο Γ. Βουκελάτος χάνει μοναδική ευκαιρία στο 70` μόνος στην μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα . Και κάπου εκεί ο ΑΟΚΙ  ξύπνησε, και άρχισε  να πιέζει τα Διλινατα έντονα με αποτέλεσμα να μείωση στο 80` με  ψηλοκρεμαστό πλασέ του Δημ. Πολλάτου . Δυο λεπτά μετά 82` ο  Αλ. Πολλάτος  χάνει ευκαιρία όταν το πλάσε του βγαίνει άουτ. Τα Διλινατα χάνουν 83` ευκαιρία  στην αντεπίθεση με τον Κατσούρης  το πλασέ που επιχείρησε περνάει ψηλά πάνω από το δοκάρι άουτ.
Τα Διλινάτα μένουν με δέκα ποδοσφαιριστές αφού ο Γ. Αναλυτής αντίκρισε την (2η κίτρινη) κόκκινη για επικίνδυνο παιχνίδι. Τελευταία ευκαιρία για τον ΑΟΚΙ ήταν η κεφαλιά του Αλ. Πολλάτου που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καλαφάτη.

Διλινάτα:(Τ. Φωής), Καλαφάτης, Λάσκαρης, Αναλυτής, Μύρτο, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ. (56΄Κατσούρης), Τζωρτζάτος Διον., Chruskiel Seb. (60΄Κωνσταντάκης), Αναλυτής, Τζωρτζάτος Χρ., Βαγγελάτος (89΄Κουνάδης Γ.)
Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος), Μαρκαντωνάτος, Tanushaj (60΄ Χαλιώτης), Κλειτογιάννης, Λαμπρόπουλος, Μεσοροπιάν, Μπαζάρογλου (52΄ Πολλάτος Αλ.), Πολλάτος Δημ., Κανάκης, Μοσχονάς, Βουκελάτος, Κόμητας (74΄ Γεωργόπουλος).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala re poios einai autos pou grafei; pws einai dunaton na paizoun ta dilinata kako podosfairo kai na einai prwtoi; mallon den ksereis apo mpala

Ανώνυμος είπε...

kala re pws einai dunaton ta dilinata na paizoun kako podosfairo kai na einai prwtoi; poios ta grafei auta; mallon ton peirazei pou tous vlepei stin korifi....

Ανώνυμος είπε...

genika h perigrafi ine xalia ,pou to ide to dokari?2-0 xalaro itan tora an piestikan ta dilinata gia 10 lepta,sixarhthria!

kefaloniasports είπε...

Φιλέ μου θα ήθελες να μου γραφής εσύ τα ματς τον Διλινατων και να μου τα στέλνεις για να τα δημοσιεύω !!!!! Όμως να είναι όσο γίνεται αντικειμενικά !!!!! Και να ξέρης ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

arxika thelo na doso ilikrina sixarhthria gia to site. Omos,sxolia kanoume den imaste edo gia na se antikatastisoume, eksalou afou afta ides etsi tha ine, profanos oloi emis imaste ipokimenikoi kai diliandes kai den itan kanis sto gipedo.

kefaloniasports είπε...

Τρία σημαντικά πράγματα: 1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ. 2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ (φαντάζομαι ούτε και εσένα ) 3. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ «ΡΕΠΟΡΤΑΖ» ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ. Αυτά και εύχομαι να κατάλαβες !!!!!