Παραιτήθηκε ο Στραματσόνι

Το διαζύγιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Αντρέα Στραματσόνι ανακοινώθηκε λίγη ώρα μετά τη συνάντηση του Ιταλού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η ανακοίνωση
«Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του προπονητή και του Προέδρου που επεδίωξαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα με φιλόδοξες προοπτικές, μια σειρά από αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες, οδήγησαν σε καταστάσεις έξω από το δικό τους έλεγχο.
Έπειτα από μακρά συνομιλία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι, με απόφαση του Προέδρου, για την προστασία της ομάδας από επικίνδυνες εξελίξεις, που δεν συνδέονται άμεσα με το ποδόσφαιρο, ο Αντρέα Στραματσόνι παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας.
Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό.»
Tι έγινε στη συνάντηση
Νωρίτερα, στη συνάντηση των δύο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Στραματσόνι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, απόρροια των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων και του κακού κλίματος που έχει διαμορφωθεί στους φιλάθλους. Να σημειωθεί πως υπήρξαν πληροφορίες για διαφορά των δύο πλευρών στην αποζημίωση του «Στράμα», που προφανώς, για να βγει ανακοίνωση παραίτησης, λύθηκαν.
Θυμίζουμε πως όταν ο Στραματσόνι ήρθε στον Παναθηναϊκό υπέγραψε έως τον Ιούνιο του 2017. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ανανεώσουν έως το 2018, κάτι που ωστόσο, δεν ανακοινώθηκε επίσημα. Έτσι, κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει να λαμβάνει ο Ιταλός, του οποίου οι απολαβές είναι γύρω στις 400.000 ευρώ.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.