Η ΑΕΚ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΝ «ΠΑΓΚΕ»



Το παιχνίδι ανάμεσα στο Παγκεφαλληνιακο και την ΑΕΚ τα είχε όλα, γκολ , πάθος , ανατροπές , και αρκετά καλοί μπάλα και από τα δυο σωμάτια. Τελικά η ΑΕΚ του β` ημιχρόνου βγήκε κερδισμένη από το γήπεδο με 6-2 .
Ο αγώνας ξεκίνησε στραβά για τους φιλοξενούμενους μιας και 7` βρεθήκαν χάνουν με 2-0 με τέρματα που σημείωσαν , στο 3` ο Τούρλας με σουτ έξω από την περιοχή και πλαγία αιφνιδιάζοντας τον Κουμαριώτη. Και στο 7` με τον Ζαϊμι με κοντινό πλάσε διπλασιάζουν τα τέρματα τους. Η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα και στο 13` ο Εμιλιάνο με κοντινό πλάσε ύστερα από γύρισμα του Δρόσου μειώνει σε 2-1 . Την ισοφάριση για την ΑΕΚ επέτυχε με   απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ από 30 μετρά του Κρούτη και 2-2 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου .
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΚ να είναι πιο επιθετικοί και να δείχνει  ότι θέλει να καθαρίσει το παιχνίδι νωρίς . Στο 50` ο Δροσος αφού πέρασε όλη την άμυνα του «ΠΑΓΚΕ» πλασάρε στην απέναντι γωνία του Γιαννά κάνοντας το  2-3 .
     Το 4-2 για την Α.Ε.Κ.  πετυχαίνει στο 67`  με ωραίο σουτ ο Τασιούλης. Στο 90` ο Χασάη με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ διευρύνει το σκορ σε 5-2. Και στο 90+ ο Εμιλιάνο με εντυπωσιακό πλασέ διαμορφώνει το τελικό  6-2 κλείνοντας ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΚ  με καλό και παραγωγικό ποδόσφαιρο  .
    
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Γιαννάς, Κουλουμπής Γ., Ζαφειράτος (46΄Κουλουμπής Νικ.), Μηλιαρέσης, Ψάλτης, Σαρλάνης, Τούρλας, Γιακουμάτος, Δελακάς, Μερολάϊ (53΄λ.τ. Μαγουλάς).
Α.Ε.Κ.:(Κουμαριώτης Βασ.), Κουμαριώτης Α., Τασιούλης, Βαγιάκας, Βαλλιανάτος, Λούλουδας, Κόλλιας, Χασάη, Κρούτη, Δρόσος (88΄ Πετεινάτος), Ζαμπαύτης (85΄ Γαρμπής), Εμιλιάνο.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.