ΔΙΠΛΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΝΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ



Μεγάλο «2» πήραν η ΠΡΟΝΝΟΙ στην Ιθάκη κερδίζοντας τον ΟΔΥΣΣΕΑ δύσκολα με 3-2 και έκαναν σεφτέ στου πόντους ,και βήμα για την σωτηρία στην Α΄ κατηγορία σε αντίθεση με τους Θιακους που η ελπίδες τους είναι ελάχιστες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα .
Τα τέρματα : Στο 30` ο Χιόνης με πλασέ  πετυχαίνει το 0-1για τους Προνους που ήταν και σκορ ημιχρόνου . Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54` ο Ντεμάϊ στην  αντεπίθεση πλασάρε τον τερματοφύλακα του Οδυσσεα ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Στο 65` ο Οδυσσεας  κερδίζει  πέναλτι σε ανατροπή του  Π. Κουτσουβέλη από τον τερματοφύλακα τον Προννων Τσιμάρα με τον διαιτητή να τον  αποβάλλει . Το πέναλτι εκτέλεσε Π. Κουτσουβέλη μειώνοντας το σκορ σε 1-2. Στο 75΄με ωραία ενέργεια και σουτ του Κουρκουμέλη η Προννοι σκοράρουν 1-3. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Αργυρακάκης .

Οδυσσέας Ιθ.:(Κ. Κουτσουβέλης), Χαϊδεμένος, Μήτσουρας, Ντόσκα, Φατούρος (33 λ.τ. Μαρούδας), Μαλιακρίδας, Αργυρακάκης, Βλησμάς, Σπύρου, Κουτσουβέλης Π., Περίχαρος (46΄Τριτσαρόλης), Τρέγκλης.
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Τσιμάρας, Τζελάϊ, Τραυλός, Σολωμός, Προβολισιάνος, Κουρκουμέλης, Χιόνης, Διαμαντάτος, Ντεμάϊ, Τζανίνος, Κατσιλίδης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.