ΑΗΤΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ



Αήττητη με 6 στα 6,πρωτη στη βαθμολογία με διαφορά και με καλή εμφανίσει  η ομάδα της Σάμης έκλεισε τον Α γύρο της Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Ύστερα από καλή εμφανίσει παρά το φτωχό 1-0 . Η ΣΑΜΗ  ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μόλις στα πρώτα 10 λεπτά έχασε 3 κλασικές ευκαιρίες  για να ανοίξει το σκορ (2) με τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΥΡΓΗ ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ].η ομάδα του Πόρου έχασε και αύτη δυο ευκαιρίες με τον ΒΑΝΔΩΡΟ ΛΕΩΝΗΔΑ. Η ΣΑΜΗ συνήχησε να πιέζει και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 43` λεπτό με τον ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ύστερα από ωραίο συνδυασμό [Αμουργη Α .Νικολοβιενη] .Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Σαμης  μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι και έκλεισε την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ στα καρέ της έχοντας 4 δοκάρια και σωρεία  χαμένων κλασικών ευκαιριών. Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα της Σάμης να πανηγυρίζει για το απολυτό νικών.
Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος, Ζησιμάτος (73΄Κόκκαλης), Καππάτος, Μετάϊ (89΄Αραβαντινός), Αμούργης Αρ., Γερολυμάτος, Αλυσανδράτος Διον. (67΄ Άννινος), Αμούργης Γιαν., Νικολοβιένης.
Ηρακλής: Γρουζής, Μαράτος, Μεταξάς Φιλ., Καμπίτσης Παν. (46΄καμπίτσης Γερ.), Στάβερης Κυρ., Ρασσιάς Γ., Μανέντης, Στάβερης Νικ., Βανδώρος Λ., Ρασσιάς Σπ. 77΄Πετράτος),Σπαθής.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.