Νίκη και στην Ιθάκη για τα Διλινατα


Πέρασαν και από την Ιθάκη τα Διλινατα κερδίζοντας τον Οδυσσέα με (2 – 1).

Τα Διλινατα από την αρχή του αγωνα   έδηξαν ότι είναι το αφεντικό και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Από την άλλη ο Οδυσσέας κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς με αποτέλεσμα να δόση αρκετό χώρο στους φιλοξενούμενους. Στο πρώτο μέρος του αγώνα τα Διλινατα δεν μπόρεσαν να αξιοποιούσουν τις πολλές ευκαιρίες που έκαναν και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το στείρο (0 – 0 ).
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο μα τα Διλινατα να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και τον Οδυσσέα να αμύνεται . Όλα αυτά μέχρι το 72`, σε εκείνο το σημείο τα Διλινατα άνοιξαν το σκορ με τον Τζακο . Και ενώ κάνεις θα περίμενε ο Οδυσσέας να παραδώσει τα όπλα έκανε το ακριβώς αντίθετο αντεπιτέθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο  80`με τον καλύτερο του παίχτη Προσαλεντη . Στα επόμενα λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πολιόρκησαν την εστία του Οδυσσέα και κατάφεραν να σκοράρουν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα 90` με ωραία ενέργεια του Διονύση Τζωρτζατου. Το σφύριγμα της λήξεις από τον διαιτητή του αγώνα βρήκε τα Διλινατα στις κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.