AEK - ΠΡΟΝΝΟΙ 5 - 3


Με το ίδιο σκορ κέρδισε η ΑΕΚ σήμερα στο απόγευμα στο Αργοστόλι τους Προννους , όπως στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Κύπελλο

Το παιχνίδι ήταν καλό με πολλά γκολ !!! μόλις στο 9’ οι Πρίνοι Έκαναν το 0-1 με σκόρερ του Ντεμαϊ Αλβαρο πιάνοντας στον ύπνο τους Γηπεδούχους Όμως Η ΑΕΚ ανέβασε στροφές και στο 12΄ισοφαρισε με γκολ του Καλλιά . Στο 30’ η ΑΕΚ πηρέ προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Λουλούδα και λίγα λεπτά αργότερα τριπλασίασε τα τέρματα της με τον Κολλια πετυχαίνονται το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 3 – 1 . στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού και ενώ έχει περάσει αλλαγή ο Μucaj E της ΑΕΚ πετυχαίνεται το 4 – 1 στο 58’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν την απόδοση του μετά το 4 – 1 με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βρουν χώρο και να μειώσουν το σκορ σε 4 – 3 με δυο γκολ του Κουράσουμε Κ στο  70’ και 79 .  Η διάφορα στο σκορ έφτασε στο ένα τέρμα με αποτέλεσμα να ξυπνά Η ΑΕΚ και να διαμορφώνει το τελικό 5 – 3 στο 84’ με τον Πετεινατο. . 

Α.Ε.Κ: (Β. Κουμαριώτης), Παυλάτος, Στεφανάτος, Τασιούλης, Βαλλιανάτος, Βεκερίδης, Γασπαρινάτος Π. (46΄Μουτσάϊ), Χασάϊ, Λούλουδας, Κόλλιας, Ζαμπαύτης (87΄Θωμάς), Δρόσος (76΄Πετεινάτος)
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ: (Γερ. Κουρκουμέλης), Κατσιλίδης, Αναγνώστης, Κουρκουμέλης Σπ., Χελάϊ (20΄λ.τ. Χιόνης Δ.), Διαμαντάτος, Κουρκουμέλης Κυρ., Σολωμός, Τραυλός, Ντεμάϊ, Τζανίκος-Ζαπάντης, Σπαθής Λ.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.