Δίκαιη μοιρασιά στα Μακρυωτικα Πυλλαριακος Παλληξουριακος 1 - 1


Στο Δημοτικό γήπεδο Μακρυωτικων αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής Πυλλαριακος και Παλληξουριακος το παιχνίδι είχε  αρκετές χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες .

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και απείλησαν αρκετές φόρες την εστία του Μοσχόπουλου. Με καλύτερες ευκαιρίες στο 20’ με τον Στωμύλη πιάνοντας ένα σουτ αλλά η μπάλα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 24 μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Παπαδατος πήδηξε ψηλά από τους αμυντικούς του Παλληξουριακου αλλά η κεφάλια του ήταν άστοχη .στο 31 ύστερα από ωραία εναλλαγή των επιθετικών ο Papa V., με ωραίο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδουχους,1-0 . μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 39 ο Σταμουλης Π οπού σε άδειο τέρμα μετά από κακή έξοδο του Μοσχοπουλου έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 1 – 0 .

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ληξουρίου ήταν  καλύτερη και προσπάθησε για την ισοφάριση με καλύτερες ευκαιρίες αυτές των Κατσιβέλη και Μαυροειδή 53’ και 60 αντίστοιχα με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή τα οποία αποκρούστηκαν από τον τερματοφύλακα της Πυλάρου.
     Ο Σταμούλης στο 65' έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0 όταν η κεφαλια από σέντρα του Κουλουμπη πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μοσκοπουλου ο οποίος ήταν για ακόμη μια φορά εκτός θέσης.
     Ο Παλληξουριακός με τον Λαδά Ι.στο 75' με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ισοφαρισε σε  1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΥΛΑΡΟΣ: (Κ. Κουγιανός), Μακρής, Γασπαρής, Ballaς R., Ποταμιάνος, Σολδάτος, Παπαδάτος, Σταμούλης Ν.,  Κουγιανός (71΄Γονατάς), Μιχελής (52΄Κουλουμπής), Papa V. (82΄ Γασπαρής Ν.) Σταμούλης Π.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Χαρ. Αραβαντινός), Μοσχόπουλος Δ., Κατσιβέλης Χ, Ζακυνθινός (46΄Κοζομπόλης), Μαυροειδής Ν., Αραβαντινός Α., Λαδάς, Μαρκέτος, Φαρακλός, Γαβαλάς, Νίκας, Χαρίτος.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.