Αστέρας Αμαλ.- Παλληξουριακός 4-1 (ΦΩΤΟ)

Τι κι αν ο Παλληξουριακός προηγήθηκε και πήγε στην Αμαλιάδα να παίξει με πάθος και να διεκδικήσει κάτι καλό. Η ομάδα του Τίβου Καβακά γρήγορα ξεπέρασε την «ψυχρολουσία» και άπλωσε τις αρετές της στο χορτάρι του σταδίου Αμαλιάδας, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ πριν καν βγει το πρώτο μέρος.
Ο Παλληξουριακός άνοιξε το σκορ με τον Κόμητα στο 3ο λεπτό να βγάζει συρτή σέντρα για τον Αντωνάτο, ο οποίος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 12΄ο Κέρι είχε απευθείας φάουλ που έφυγε άουτ, ενώ στο 24΄από σέντρα του Μπουζούρα από δεξιά, ο Κέρι στο δεύτερο δοκάρι έκανε το πλασέ που έφυγε άουτ.
Στο 25΄ο Μαρουκάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε  το πέναλτι. Ο Λόρενς Κέρι από τα 11 μέτρα δεν είχε πρόβλημα να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο ίδιος παίκτης, ο Κέρι, στο 43΄, από το ύψος της περιοχής, έκανε μια όμορφη προσποίηση, απέφυγε τον αντίπαλό του, μπήκε μέσα και με πλασέ έκανε το 2-1.
Στο 49΄με ωραία ομαδική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα από τον Τόρες, έγινε το 3-1. Στο 86΄, από κόρνερ του Ντιέγκο Τόρες στο δεύτερο δοκάρι, ο Κανέτση έπιασε την κεφαλιά η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 90΄ο Αστέρας ξεδιπλώθηκε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Κέρι άνοιξε στον Κυριάκο, αυτός με τη σειρά του στον Μαρουκάκη ο οποίος από θέση τετ-α-ετ έκανε το τελικό 4-1.
Αστέρας Αμαλιάδας: Καβουσάκης, Μπουζούρας, Παπαδόπουλος, Ρόβας (65΄Σταθάτος), Κουμπαρούλης (59΄λ.τ. Κασάπης), Μπουτσικάκης, Μπαρμπαρούσης (77΄Κυριάκος), Μπανούσης (86΄Κασνέτση), Μαρουκάκης, Κέρι, Ντ. Τόρες.
Παλληξουριακός: Σκαμαντζούρας, Κ. Αντωνάτος (46΄Αραβαντινός), Μαυροειδής (62΄Δ. Πολλάτος), Πολυδωράτος, Λουλούδας, Βαγενάς, Κόμητας, Καράι, Ηλ. Αντωνάτος, Πολλάκης (62΄Δ. Ζαβάνης), Ζαφειράτος.
http://www.sport365.gr



ΦΩΤΟ http://amaliadanews.gr






Share on Google Plus

About kefalonia sports news

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.