Ισοπαλία με κόστος και για τους δυο (ΒΙΝΤΕΟ)


Παλληξουριακός και Παγκεφαλληνιακός  αναδείχθηκαν ισόπαλοι  χωρίς σκορ στο γήπεδο του  « Άγιου  Αντώνιου », για την 2η αγωνιστική .
Δεν έβγαλε τελικά νικητή το ντέρμπι αφού οι δύο ομάδες ήθελαν τόσο πολύ να μην χάσουν και τελικά πέταξαν από από το πρόγραμμά τους ένα δύσκολο ματς χωρίς να υποστούν απώλεια. Ο Βουκελάτος  είχε Νο1 στόχο να αντέξει την όποια πίεση των «κόκκινων», που είναι σούπερ επιθετικοί στην έδρα τους, και αφού κατάφερε να κλείσει καλά τα  ατού , έκανε τη δουλειά του πιο εύκολη. Παλληξουριακος και  Παγκεφαλληνιακος  ήταν 2-1 στις μεγάλες φάσεις (όλες στο δεύτερο μέρος) μα καμία δεν μπόρεσε να καρποφορήσει .  
Το μεγάλο πάθος, η ένταση και προσπάθεια να μην μείνει καθόλου χώρος στον αντίπαλο ήταν τα πράγματα που κυρίαρχησαν στο πρώτο μέρος. Πέρα από κάποια μακρινά σουτ που μπάλα έφυγε στην εξέδρα, δεν είδαμε κάτι… τρελό, με τον Παλληξουριακο να περνά περισσότερο χρόνο στο μισό της αντιπάλου του , χωρίς όμως να δημιουργεί τον μεγάλο κίνδυνο. Η χλιαρή κεφαλιά του Πολλακη στα χέρια του Σκαμαντζούρα στο 29′ ήταν ό,τι πιο συγκλονιστικό υπήρξε όσον αφορά τις φάσεις για γκολ. Ο Παγκεφαλληνιακος πήρε τον έλεγχο και στην κυκλοφορία στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, όμως ούτε εκείνη μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά.
Το δεύτερο μέρος είχα αποβολές για τους φιλοξενούμενους στο 55` ο Δουρος  θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ανέβουν  αισθητά δείχνοντας ότι είναι η ομάδα που κυνηγά το γκολ. Στο 63′ πάλι ο Παλλακης  δεν μπόρεσε να βρει στόχο από πλεονεκτική θέση. Στο 87` ο Κλειτογιάννη θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Παγκε θα μείνει με 9 ,και παραλίγο να πάρει το ματς στο 90` αν ο Γιάννης  Βουκελατος ήταν πιο εύστοχος στο  τετ-α-τετ απέναντι από τον Πετεινάτο αλλά το πλασέ του κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Σπύρος Παπαδάτος), Πετεινάτος, Αραβαντινός, Αντωνάτος, Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης, Μπράτι (63 Μαρκάτος Σπ.), Μπαλάσκας, Ζάβαλης, Πολλάκης, Καμινάρης (63 Κόμητας),
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: (Θοδωρής Βουκελάτος), Σκαμαντζούρας, Δούρος, Κλειτογιάννης, Παπαδημητρόπουλος, Παπαναστασάτος, Μούκα, Λαμπρόπουλος, Τούρλας, Καράι (56΄ Μπαζάρογλου), Ντετλάλα, Βουκελάτος (87 Τριανταφυλλίδης).


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.