Αγχωτική νίκη για Πάγκε 2-1 τον Οδυσσέα από την άσπρη βούλα .


Μέτριος ο Παγκεφαλληνιακος , νίκησε 2-1 τον Οδυσσέα Ιθάκης  με πέναλτι που σφύριξε ο Σούλα και εκτέλεσε εύστοχα ο Βουκελάτος στο 66'. Τραυματισμός  για Κλειτογιάννη που έφυγε από το γήπεδο με το ΕΚΑΒ.
Με νίκη, αλλά χωρίς να πείσει-το αντίθετο-με την εμφάνισή του αποχαιρέτησε το 2016 ο Παγκε . Χρειάστηκε ένα πέναλτι που σφύριξε ο Σούλα στο 66' σε μονομαχία του Βουκελάτου  με τον Μαρούλη (και το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις) που εκτέλεσε εύστοχα ο Βουκελάτος για να ξεπεράσει τα εμπόδια που όρθωσε η πολύ καλά στημένη από τον Σπ. Ζερβός, ομάδα του Οδυσσέα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Παγκεφαλληνιακός  προσπάθησε να γίνει απειλητικός από... νωρίς και μόλις στο 2` ευτύχησε να σκοράρει με τον Κλειτογιάννη που εκμεταλλευτικέ με τον καλύτερο τρόπο την  παράλληλη πάσα του Μούκα και με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Παγκε. Στο 24’ο Κλειτογιάννης βγάζει την σέντρα, στην περιοχη τοτ Οδυσσεα ,ο Ντεντλάλα πιάνει την κεφαλιά και τον τερματοφύλακα του Οδυσσεα να άπαντα με εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ . Στο 35’ ο Σκαμαντζούρας  έδωσε απρόσεκτα την μπάλα στον Λαμπρόπουλο με τον ο Cela να κερδίζει την μπάλα αλλά θα προλάβει τελευταία στιγμή ο Παπαδημητρόπουλος να διώξει  μακριά .Στο 35` δυνατό σουτ του Κλειτογιάννη έκτος περιοχής θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μουράγι. Νέα μεγάλη επέμβαση για τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα στο 43` σε διαγώνιο σουτ του Βουκελάτου.
 Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45`και 47`  ο               Βουκελατος θα απειλήσει με σουτ  αλλά η μπάλα έφυγε άουτ στο πρώτο, και στο δεύτερο ο Μουράγι θα πει όχι ...
Στο 55` ο Κουτσουβέλης θα κερδίσει την μπάλα μέσα στην περιοχή του Παγκεφαλληνιακου ,  θα πασάρει στον Κώτση που με σουτ θα φέρει το ματς στα ίσια δίνοντας του μια άλλη ομορφιά για τα επόμενα λεπτά που απομένουν μέχρι την λήξει. Νέο δοκάρι για τον Πάγκε στο 61` και πάλι με τον  Κλειτογιάνη.
Γκολ με πέναλτι από τον Βουκελατο .
Στο 66' σε μονομαχία του Βουκελάτου  με τον Μαρούλη ο ρέφερι θα δειξει την άσπρη βούλα και έτσι από τα 11 μέτρα ο Βουκελατος διαμόρφωσε το 2-1 για τον Παγκε .
Στο 71’ ο Κλειτογιάννη θα τραυματιστεί σοβαρά και το ματς θα διακοπεί για περίπου πέντε λεπτά, ώστε να δοθούν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα κ. Π. Μουρελάτο.
Η φάση του αγώνα
Στο 92’, ο Cela θα έχει ένα ανεπανάληπτο τε-τα-τετ με τον Σκαμαντζούρα αλλά θα κάνει πολύ άσχημο πλασέ με την μπάλα ψιλά άουτ , στέλνοντας τις καρδιές τον γηπεδούχων στην θέση τους .

Παγκεφαλληνιακός:Σκαμαντζούρας, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης (76’ λ.τ. Μεγαδούκας), Παπαδημητρόπουλος, Παπαναστασάτος Ε.,     Muka, Λαμπρόπουλος, Βασιλάκης (86’ Κίριο) Μανωλάτος (55’ Γιαννάτος), Ντεντλάλα, Βουκελάτος.
Οδυσσέας : Μουράγι, Λεκατσάς, Παππάς, Κώτσης, Λιβάνης (85’ Περίχαρος), Mecani E., Μαρούλης, Ρενάτο, Κουτσουβέλης, Λίλας, Cela.


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.