Αέρας πέρασαν και από την Ιθάκη τα Διλινάτα 2-4 την Προοδο

Οι Διλιναδες νίκησαν με 2-4 την Προοδο και τις... δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Επιστροφή στις νίκες για τα Διλινατα που κέρδισαν με 2-4 την Πρόοδο στο γήπεδο  της Ιθάκης , για την έβδομη αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Α` κατηγορία ΕΠΣΚΙ και συνεχίζει αήττητος να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας.
Σε ένα ματς όπου κυριάρχησε ο πολύ δυνατός αέρας, με αποτέλεσμα να μην παιχθεί ποδόσφαιρο ιδιαίτερων αξιώσεων, τα Διλινατα πήγαν στα αποδυτήρια με 0-2 πρώτο ημίχρονο. Χωρίς παράλληλα να απειληθεί η εστία του από τους γηπεδούχους…
Αντιθέτως, στην επανάληψη, ανέβασε στροφές και κατάφερε να σκοράρει άλλες δυο  φορές μέσα σε διάστημα 12 λεπτών, φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως αμφότερα τα τέρματα ήρθαν μέσα από ομαδική συνεργασία! Η ομάδα της Ιθάκης δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των Διλινατων, αν και στο δεύτερο μέρος προσπάθησε αρκετά σκόραρε  δυο τέρματα αλλά δεν ήταν αρκετά για να τις δώσουν κάτι, από αυτό το ματς  χάνοντας δικαία από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τα Διλινατα έδειξε ποιος είναι το «αφεντικό» στο γήπεδο και με Αυτογκόλ του  Αρταβανη στο 16 , προηγήθηκε στο σκορ εξαργυρώνοντας την ασφυκτική πίεση στην Πρόοδο . Στο 30’ μετά από κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι Ο αμαρκάριστο τον Δημ. Τζωρτζάτο πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα Γ. Τσιντήλα για το 0-2. Στο 59’ ο Βαγγελάτος  με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα  να αναπαυθεί για τρίτη φορά στα δίχτυα του  Τσιντήλα0-3. Στο 72’ ατομική προσπάθεια του Ε. Καλαφάτης που πέρασε τους αμυντικούς τις Προοδο και με πλασέ, ανέβασε  τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 75’ ήταν η σειρά της Πρόοδου να μειώσει με  την κεφάλια του Hyka στο 1-4.Και στο 85’ και πάλι η Πρόοδο, σε κόρνερ του Κωστόπουλου, ο Χάνος με καρφωτή κεφαλιά πετυχαίνει το 2-4, που ήταν και το τελικό σκορ .
Πρόοδος: Τσιντήλας Γ., Κωστόπουλος, Τσιντήλας Τ, Παπαδόπουλος, Τσίρος, Αρταβάνης, Hajdari  E. (Καραντινός), Γρίβας, Τσάμης  (Hyka), Ηλιόπουλος (Χάνος), Βλασσόπουλος.
Διλινάτα: Dervishai, Στεφανάτος (Δρόσος), Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον., Καλαφάτης, Mucaj, Τζωρτζάτος Χρ., Βαγγελάτος (Τζωρτζάτος Φωτ.), Χασάι, (Χριστόπουλος).


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.