Μεγάλο διπλό για τα Διλινατα


Πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο των Κεραμειων , όπου τελική νικήτρια ήταν η ομάδα  των Διλινατων με 0-1 .
Οι δυο ομάδες δικαιολόγησαν στο έπακρο την φήμη τους, καθώς πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες που δουλεύουν σε βάθος.
Η ομάδα των Διλινατων  κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό, αφού η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα λειτούργησε μεθοδικά και αποτελεσματικά.
Δεν θα ήταν παράλογο να τονίσουμε ότι όλες οι γραμμές της ομάδας του Μεγάλου χωρίου , λειτούργησαν στο απόλυτο θετικά, πετυχαίνοντας ένα όμορφα γκολ  στο 85' με τον Γ. Αναλυτή, και δημιουργώντας τέσσερις –πέντε ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα.
Από την άλλη πλευρά, ο Δ. Ζησιμάτος ακόμη «φωνάζει» στους ποδοσφαιριστές του, καθώς παρά την δύναμη που επέδειξαν, σε αρκετά σημεία του αγώνα, αποπροσανατολίστηκαν από τον τρόπο ανάπτυξης που είχε σχεδιάσει.
Και ενώ στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν σε αρκετά σημεία την εδαφική υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, εντούτοις οι «κίτρινοι» κατάφερναν να αμύνονται σωστά  . Στο δεύτερο ημίχρονο, ο συνήθης ύποπτος και «δολοφόνος»  των Διλινατων , με ωραία ενέργεια, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Οι γηπεδούχοι σαφώς και δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, πίεζαν αλλά πολλές φορές έφτασαν ανορθόδοξα στην περιοχή του Καλαφάτη . Ωστόσο είχαν και δύο απίστευτες ευκαιρίες για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μπροστά σε μεγάλο αριθμό φιλάθλων χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Καπογιαννόπουλου , ο οποίος όμως χρειάστηκε να βγάλει σε ορισμένα σημεία την κίτρινη κάρτα για να ηρεμήσουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
Εικοσιμία: Κουστουμπάρδης, Κουμαριώτης, Δήμου (63’ Κορσιάνος), Καππάτος, Βαλεντής, Πολλάτος Δημ. Μπούσι, Πολλάτος Αλ. (74’ Αντωνάτος), Χρηστάτος, Στεφανάτος, Γερασιμάτος (46’ Αποστολάτος),
Διλινάτα: Καλαφάτης, Χριστόπουλος (90+1’), Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Χασάι, Χαραλαμπόγλου (83’ Δρόσος), Τζωρτζάτος Δημ., Εμιλιάνο, Τζωρτζάτος Χρ., Βαγγελάτος (75’ Γ. Αναλυτής), Τζωρτζάτος Γ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.