ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ - ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ 5 - 1

Επιβλητική εμφάνιση έκανε σήμερα η ομάδα των  Πρόννων  η οποία επικράτησε της αντίστοιχης της Ερύσσου  με 5-1 και Ξεκίνησε με το δεξί  στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας  .

Αν και βρέθηκε να χάνει  στο 18’ μετα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Παπά  εν τούτοις αντέδρασε γρήγορα και στο 22  ο Χιονης ισοφαρισε σε 1-1 σκορ που πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια .

Το 1 – 1 κράτησε μέχρι το 65΄. Ο Χιονης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το σκορ στο 2- 1 .  

Στην συνεχεία οι γηπεδούχοι με τον ασταμάτητο ρυθμό τους συνέχισαν να σκοράρουν και συγκεκριμένα στο  77 με τον Λιναρδάτο, στο 82΄με τον Τραυλό και στο 84΄με τον Μικελάτο ανεβάζοντας το σκορ στο 5 – 1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα

Οι συνθέσεις :
 ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ : Καστης, Γουλιμής, Κουρκουμέλης Χρ., Χιόνης, , Κουρκουμέλης Κ., Νικολετάτος(66΄Ρωσσης) Τραυλός,Τζανινος, Σπαθής(83΄Μικελάτος), Ζαπάντης, Ιντζές (46’ Λιναρδάτος).
ΕΡΥΣΣΟΣ:, Σιμάτος, Κύριο, Διακάτος,  Παπαδογεωργός, Γιαννάτος, Τζωρτζάτος, Καραβέλας, Παπαδημητράτος, Παπάς (85' Μολφέτας), Κοψίνης (66' Πατρίκιος), Στεφάνι.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.