Σπυράγγελο Τζωρτζάτο Ο Μαραντόνα ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Η Εικοσιμία πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚΙ, ώστε και αν χρειάστηκε ένα γκολ αλά… Μαραντόνα από τον Σπυράγγελο Τζωρτζάτο.
Ο έμπειρος αμυντικός σημείωσε ίσως το ομορφότερο γκολ στην ποδοσφαιρική του πορεία και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, η οποία θα αντιμετωπίσει στον τελικό την ομάδα των Διλινάτων. 
Το live όπως το παρακολουθήσατε απο το inkefalonia.gr


1’ Ο Πολλάκηςτης Εικοσιμίας ανατρέπεται μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής Μολφέτας δείχνει «παίζεται». Διαμαρτύρονται στην Εικοσιμία.
16' Σουτ του Πολλάκη μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Κουμαριώτης.
18’ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ 0-1. Σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο επερχόμενος Μουτάι νικάει τον Καραϊσκο.
40’ Κίτρινη κάρτα στον Στεφανάτο της ΑΕΚ, για επικίνδυνο παιχνίδι
46’ ΓΚΟΛ για την Εικοσιμία 1-1. Σέντρα από τα δεξιά με τον Παναγή Στεφανάτο, ο αμυντικός της ΑΕΚ Μιχάλης Στεφανάτος προσπαθεί με το κεφάλι να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα, αλλά αυτή καταλήγει στα δίχτυα του.
50’ Με 10 παίκτες μένει η ΑΕΚ λόγω αποβολής του Μιχάλη Στεφανάτου με δεύτερη κίτρινη, για επικίνδυνο παιχνίδι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό απειλείται σύρραξη, ο διαιτητής αποβάλει τον προπονητή της ΑΕΚ τον Σπυρογρηγόρη Παπαδάτο και τιμωρεί με κίτρινη τους Πολλάκη και Κρούτη.
60’ Κίτρινη κάρτα στον Χρήστο Μινέτο, για φράγμα.
72’ Απίστευτο γκολ για την Εικοσιμία από τον Σπυράγγελο Τζωρτζάτο, ο οποίος ξεκινάει πίσω από το κέντρο περνάει όποιον βρει μπροστά του και τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και σκοράρει για το 2-1.
85’ Η ΑΕΚ μένει με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Κρούτη με δεύτερη κίτρινη σε μαρκάρισμα του Πολλάκη, ο οποίος έφευγε μόνος προς την αντίπαλη εστία.
90’ Ο διαιτητής Μολφέτας παίρνει πίσω την απόφαση για πέναλτι που έχει δώσει μετά την υπόδειξη του επόπτη. Δίνει τελικά κόρνερ και εν συνεχεία δίνει τέλος στο ματς.
Πρόκριση για την Εικοσιμία στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: Καραϊσκος, Χρ. Μινέτος, Γερασιμάτος, Μαρκαντωνάτος (45' Στεφανάτος Β.), Τζωρτζάτος, Πολλάκης, Αντ. Κορσιάνος, Πάνος Κορσιάνος (67'Αντωνάτος),Αποστολάτος, Μπούσι, Στεφανάτος Π..
AEK: Κουμαριώτης Αγ., Στεφανάτος Μιχ, Βαλλιανάτος,Καλπάκης, ,Λούλουδας, Κόλλιας,Χασάι,Κρούτη, Τασιουλη,Ζαμπαύτης (75' Κοτίνης), Μουτάι.

πηγη:inkefalonia.gr 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.