Χωρίς να ιδρώσει, η Σάμη 5-0 στην Ιθακη


Χωρίς να ιδρώσει, η Σάμη πέρασε ένα ήσυχο πρωινό  κόντρα στον  Οδυσσέα , επικρατώντας, άνετα εκτός έδρας , 0- 5 παίρνοντας έτσι το πρώτο τρίποντο στην φετινή σεζόν. 
Η ομάδα του Κώστα Βιτωρατου παρουσιάστηκε σοβαρή -στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής και «καθάρισε», ουσιαστικά, τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, με τον Κοσμάτος να ανοίγει το σκορ στο 3’ με απευθείας κόρνερ  0-1 , και τον Νικολοβιέννη  που εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία αμυντικού και τερματοφύλακα, πήρε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 0-2 στο 25`. το ημίχρονο θα κλείσει  για τους  φιλοξενούμενους με ένα ακόμα τέρμα στο 42` από μακρινό σουτ του Νίκου Μωραΐτη.       
Οι  πιτσιρικάδες της Σάμης θα αναλάβουν δράση στο δεύτερο ημίχρονο,  πετυχαίνοντας  δυο γκολ  στο 49’ ο Μινέτος έπειτα από κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα του Οδυσσέα και θα κάνει εύκολα το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε, ο Γιαννάτος στο 72’ με πλασέ. 

Π.Α.Ο. Οδυσσέας: Αλπίτσης, Λεκατσάς, Κώτσης, Παππάς, Meçani, Renato, Γαλάτης, Κουτσουβέλης, Προσαλέντης (63’ Muraj), Λιβάνης (57’ Βλησμάς), Ρομποτής (46’ Cela).
Α.Ο. Σάμης: Μωραίτης Κυρ., Νικολοβιένης Θ., Μινέτος (64’ Βελισσαράτος), Καππάτος, Κοσμάτος, Μωραίτης Ν., Αμούργης, Νικολοβιένης Κ., Γιαννάτος (74’ Δρακάτος), Γρηγοράτος, Τζιώλλος (77’ Μακρής).

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.