Ανώτερος σε όλα του! Ο ΑΣΚ πάτησε «γκάζι» στο 3ο δεκάλεπτο και νίκησε άνετα την Αγυιά στο Αργοστόλι (εικόνες)

Ανώτερος σε όλα ήταν σήμερα το απόγευμα ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, στον αγώνα του κόντρα στην Αγυιά στο Αργοστόλι.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής
Ο ΑΣΚ, πατώντας το «γκάζι» στο 3ο δεκάλεπτο κατάφερε να νικήσει άνετα την ομάδα της Πάτρας με 63-43 και να φτάσει έτσι στην 5η νίκη του σε οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η και να συνεχίζει να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.
Με τον Ακτυπη να χρήζεται για μία ακόμη φορά πρώτος σκόρερ (24 π.) του ΑΣΚ και να είναι ... ακτύπητος στα επιθετικά ριμπάουντ (μάζεψε πάνω απο επτά), τον Βαλλιανάτο να βγάζει το γνωστό του πάθος, τον Μπαχό με ενέργεια και σωστές επιλογές, ο προπονητής Φίλιππος Ροδόπουλος είχε πολλά όπλα στην φαρέτρα του.
Ο Ακτύπης το πρώτο "κανόνι" της Α1 ΕΣΚΑ-Η! 
 Ο Κώστας Ακτύπης, μάλιστα, μετά και την σημερινή του επίδοση, είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας! Μεγάλη υπόθεση να έχει ο ΑΣΚ, το πρώτο "κανόνι" της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Μάλιστα, τα παιχνίδι πήγε έτσι που ο έμπειρος προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους μικρούς του ΑΣΚ, που μέσα από αυτά τα παιχνίδια «ψήνονται» και παίρνουν παραστάσεις που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον.
Το παρών στον αγώνα έδωσε – για πρώτη φορά εφέτος - και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο οποίος αποδείχθηκε... γούρικος γιατί ήρθε το ροζ Φύλλο Αγώνα με χαρακτηριστική ευκολία.
ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΑΕ ΑΓΥΙΑΣ 63-43
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεράνιος – Νερομυλιώτης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14, 34-29, 49-35, 63-43
ΑΣΚ (Φίλιππος Ροδόπουλος):: Χρηστάτος, Μουίκης, Πέτρου, Θεοδωράτος 6, Μπαχός 15 (3) , Λιάκος 6 (2) , Ακτύπης 24, Καραπέτσας 2, Βαλλιανάτος 10 .
ΑΕ ΑΓΥΙΑΣ (Κοτσώνης): Μπούμπουλης 2, Λ. Καλογιάννης 9 , Νακόπουλος 2, Αλεξόπουλος 7(1) , Χρυσανθόπουλος 11 (1) , Χατζηβασιλείου 6, Κασπιρης 4, Ανδρέου, Χατζηευφραιμίδης , Μπαλάνος, Καραβας , Μπίρμπας 2.


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.