2 - 0 Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ

Στο παιχνίδι στο γηπέδου Αγίου Αντωνίου μεταξύ του Παλληξουριακου και της Εικοσιμιας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α Κατηγορία ο Παλληξουριακος ηταν ο μεγάλος νικητής με σκορ 2 – 0

Μ’ αυτή την νίκη ο Παλληξουριακος διατήρησε την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα (μαζί με τον «ΠΑΓΚΕ»)διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο.


Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι, κύριος στο δεύτερο μέρος, τα κατάφεραν ξανά και όλοι στο στρατόπεδο της Ομάδας από την Παλλικη έφυγαν από τον Άγιο Αντώνιο απόλυτα ευχαριστημένοι.

Οι ποδοσφαιριστές τις Εικοσιμιας μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, πάτησαν δύο φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.
Στο πρώτο μέρος του αγώνα δεν είχαμε κάποια αξιοσημείωτη φάση παρά μόνο δύο δυνατά σουτ . Το παιχνίδι σχεδόν όλο το ημίωρο ήταν ισορροπημένο αλλά κυρίως έγινε περισσότερο παιχνίδι κέντρου χωρίς να δούμε κάποιες φάσεις αλλά ούτε και γκολ.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικά στο γήπεδο, αφού είδαμε το ρυθμό να ανεβαίνει και να παίζονται σκληρές μάχες στο τερέν. Δεν έλειπε το πάθος η ένταση και τα δυνατά μαρκαρίσματα , οπού ανάγκασε τον Διαιτητή Βασιλόπουλο να δείξει συνολικά 10 κίτρινες κάρτες στο ματς. Στο 65 ο Μπρατι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ , υστέρα από εκτέλεση φάουλ οι αμυντικοί τις Εικοσιμιας δεν έδιωξαν σωστά και έτσι εκμεταλλευόμενος το λάθος σκόραρε για το Ληξούρι . το 2 – 0 ήρθε πέντε λεπτά αργότερα πάλι με τον ίδιο παίχτη πιάνοντας ένα διαγώνιο σουτ στην αντίπαλη περιοχή, μετα από ασιστ του Κομητα, και σφράγισε τους τρις βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής :Βασιλόπουλος Δ
Βοηθοι :Κιόσης - Κώτση.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Μαρκαντωνάτος, Αντωνάτος, Λούλουδας (67’ λ.τ. Μαρκάτος Σπ.), Λυκούδης, Κόμητας, Μπαλάσκας, Ζάβαλης, Πολλάκης, Μαυροειδής (87’ Μαρινάκης), Μπράτι (83’ Σιμωτάς), Αραβαντινός Λ.

Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Κουστουμπάρδης, Καππάτος, Βαλεντής, Αποστολάτος, Πολλάτος Δημ., Καπλάνης (67’ Δήμου 75’ λ.τ. Νεστερένκο), Αντωνάτος (80’ Κουμαριώτης), Μπούσι, Πολλάτος Αλ., Χρηστάτος, Γερασιμάτος.






Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.