«Έκλεψε» στο φινάλε τον πρώτο του βαθμό ο Εθνικός

Πολύ κοντά στο πρώτο του εντος  έδρας τρίποντο έφτασε η Πρόοδο Ιθάκης , ωστόσο ο Εθνικός Κεφαλονιάς αποδείχθηκε πολύ σκληρός  για να πεθάνει και με τέρμα του Τοζάι στο 90’ πήρε τον παρθενικό της βαθμό στην Α` κατηγορία την Κυριακή .
Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής
, ένα αποτέλεσμα πάντως που δεν κρίνεται αρνητικό και  για τους δυο αν αναλογιστής ότι  είχαν χάσει στην πρεμιέρα και οι δυο .
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16   Ο Καρανίκας θα περάσει για τον Γρίβα μέσα στην περιοχή, αυτός θα σουτάρει, η μπάλα θα κοντράρει στους αμυντικούς του Εθνικού, θα ξεγελάσει τον Λαδά και θα καταλήξει στα δίχτυα του για το 1-0., ωστόσο στο 90’  μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων ο Τοζάι θα το εκμεταλλευτεί και από κοντά θα ισοφαρίσει για τον Εθνικό, με το 1-1.
ΠΡΟΟΔΟΣ: Τσιντήλας Γ., Κωστόπουλος, Τσιντήλας Τ., Λαγκαδάς, (Ηλιόπουλος), Τσίρος, Αρταβάνης, Καρανίκας (Τσάμης), Γρίβας, Παπαδόπουλος, Βλασσόπουλος, Δευτεραίος.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Λαδάς Ι., Γιακουμάτος, Αραβαντινός Ζ., Μαυροειδής, Σιμωτάς (Παρίσης), Αντωνάτος, Ρεμούντης, Κατσίβελης, Τορομάνι, Τοζάι, Μπάμπης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.