Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ- ΟΜΑΛΑ 0 - 2

Τα Ομαλά ήταν ο νικητής του πρώτου  ντέρμπι της Β' κατηγορίας, επικράτοντας του Πυλαριακού στα Μακρυώτικα με σκορ 0-2.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο σε γενικές γραμμές με λίγες φάσεις εκατέρωθεν.


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα 40 λεπτα έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο χώρο του κέντρου και υψηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας, ωστόσο, η παραγωγή φάσεων δεν ηταν η αναμενόμενη για την Ομάδα του Κουγιανου. Το γκολ ηρθε για του φιλοξενουμενους στο 41 με τον Τσακαρισιανο κάνοντας σουτ εξω από την περιοχή και θα ανοίξει  το σκορ στο 0 – 1 .

Στην επανάληψη και συγκριμένα στι 48΄ μετα από διώξιμο θα μπορούσαμε να το πούμε από τον Αλεξανδράτο κοντά στο κέντρο του γηπέδου κρέμασε τον τερματοφύλακα του Πυλαριακου ο όποιος έχασε την φάση λόγο του «κοντρα» ήλιου μην μπορώντας να διακρίνει την πορεία της μπάλας καταλήγοντας στα δίχτυα διαμορφώνοντας το σκορ σε 0 – 2 .


Οι συνθεσεις

ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ: Κουγιάνος Δ, Delaj K, Διαμαντης Κ,(73Rexna P) Σκιαδαρέσης Π, Σολδάτος Γ, Rexha Α,(65Σταθάτος Α) Αννινος Κ, Χονδρομαρας Α, Χρυσανθακόπουλος Σ, Σταμούλης Π, Γασπαρης Γ,(82Μιχελης Γ)

ΟΜΑΛΑ: Παπαστεργίου, Γαλιατσάτος, Νεόφυτος Λ., Σέρρας, Νεόφυτος Χ. , Τσακαρισιάνος Χ., (65΄Κοτινης Δ)Σπ., Σίμο, Βαλεντής, Τζάκης, Καραντινός-Νεόφυτος.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.