O (παρα)Ολυμπιονίκης Γεράσιμος Πυλαρινός στο Κλειστό Ληξουρίου +video

Μιά όμορφη αθλητική εκδήλωση, η χτεσινή, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου. Ο (παρα)Ολυμπιονίκης μας, Γεράσιμος Πυλαρινός, βρέθηκε στην αγκαλιά του ΝΕΟΛ και μοιράστηκε μαζί τους εμπειρίες.
Στις κερκίδες η ανδρική ομάδα του ΝΕΟΛ, μαζί με φίλους και συμπολίτες και στο παρκέ τα τμήματα παίδων του ΝΕΟΛ, άκουσαν με προσοχή τις συμβουλές του Γερ.Πυλαρινού.
Δεν δίστασαν μικροί και μεγάλοι να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.
Αρχικά ο κ. Βαγγέλης Βολτέρας, εκ μέρους του ΝΕΟΛ, καλοσώρισε τους παρευρισκομενους, αναφέρθηκε στον αθλητισμό και τόνισε ιδιαίτερα στα παιδιά, ότι αθλητισμός και πολιτισμός είναι δυό έννοιες συνδεδεμένες μεταξύ τους.
Ο κ. Πυλαρινός, με Ληξουριώτικη καταγωγή (απο τους Σουλλάρους) αναφέρθηκε στις γερές και ακλόνητες φιλίες που έχει αποκτήσει κατά την αθλητική του δράση, στην σωστή διατροφή, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι το φαγητό της μαμάς είναι η ιδανική επιλογή, στους στόχους που έθεσε και κατάφερε να κάνει πραγματικότητα. Επέμεινε ότι δεν υπάρχει εμπόδιο για τον άνθρωπο που δεν μπορεί να το νικήσει.
Μεταξύ άλλων ανέφερε,
"Από μικρό παιδί ήμουν συνέχεια μέσα στα γήπεδα, έπαιζα μπάσκετ. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με το άθλημα της ξιφασκίας. Να βάζετε στόχους στην ζωή σας, να μην τα παρατάτε ποτέ, ότι κι αν συμβαίνει. Να προσπαθείτε τους στόχους σας να τους πετυχαίνετε με όλες τις δυνάμεις σας. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω. Έχω κερδίσει πολλά μετάλλια, με την συμμετοχή μου σε πολλούς Πανευρωπαϊκούς Παγκόσμιους και Παραολυμπιακούς αγωνες. Σε λίγες μέρες ξεκινάω ξανά εντατικά τις προπονήσεις. Θα συμμετάσχω και στους Ολυμπιακούς στο Τόκιο, σε 4 χρόνια."
Άμεσος, προσιτός, χαμογελαστός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και φωτογραφήθηκε με την ομάδα του ΝΕΟΛ.



Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς ήταν εκεί και έκλεισαν την υπέροχη, αυτή, εκδήλωση μοιράζοντας σε όλα τα παιδιά όμορφα δωράκια απο το βιολογικό κτήμα της εταιρείας.

Ρεπορταζ: Αριστέα Χαριτάτου

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.