Το pregame για την 2η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ

Μετά την πρόγευση της πρεμιέρας και τα πρώιμα ασφαλώς συμπεράσματα για τη δυναμική των 9 μονομάχων της Α' Κατηγορίας, το τοπικό μας πρωτάθλημα συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο με το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής.

Τα θεωρητικά φαβορί για τον τίτλο, ξεκίνησαν το φετινό μαραθώνιο με θετικά αποτελέσματα, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά μας για μια μέχρις εσχάτων μάχη για την κούπα του πρωταθλητή και κατ' επέκταση για την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία.

Η δεύτερη στροφή λοιπόν περιλαμβάνει δύο μεγάλα ντέρμπι και δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ωστόσο το ματς που αναμένεται να κεντρίσει τα βλέμματα των φιλάθλων είναι αυτό του Δημοτικού Γηπέδου Κεραμειών, με την Εικοσιμία να φιλοξενεί τα Διλινάτα. Μια επανάληψη ουσιαστικά του πρόσφατου αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε δύο ομάδες που συγκαταλέγονται στα φαβορί για τον τίτλο.

Το πρόγραμμα των παιχνιδιών της 2ης αγωνιστικής είναι:



Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
Διαιτητές
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΑΟ ΣΑΜΗΣ
Σάββατο
12/11/16
10:15
ΘΑΝΑΣΗΣ Ε., ΧΡΗΣΤΑΤΟΣ Σ., ΜΑΓΟΥΛΑΣ Σ.
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - A.O. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Σάββατο
12/11/16
12:30
ΜΑΓΟΥΛΑΣ Σ., ΘΑΝΑΣΗΣ Ε., ΧΡΗΣΤΑΤΟΣ Σ.
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
Κυριακή
13/11/16
15:00
ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι., ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε., ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ.
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Κυριακή
13/11/16
15:00
ΜΑΓΟΥΛΑΣ Σ., ΣΟΥΛΑ Ε., ΤΟΥΡΛΟΣ Π.






 
 










ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΑΟ ΣΑΜΗΣ

Το εναρκτήριο λάκτισμα της 2ης αγωνιστικής θα δοθεί το Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο Ιθάκης στις 10:15 όπου ο τοπικός Οδυσσέας θα αντιμετωπίσει τη Σάμη.

Το συγκρότημα του Σπύρου Ζερβού κάνει ποδαρικό στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα (την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό) με ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Σκοπός της ομάδας του Σταυρού είναι να αποσπάσει ότι καλύτερο μπορεί από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, εκμεταλλευόμενη την άσχημη εικόνα που έχουν δείξει οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία δυο παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η "τρίαινα" του Κώστα Βιτωράτου, η οποία στην πρεμιέρα γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από τον Παλληξουριακό, θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη της νίκη και συνεπώς το πρώτο «τρίποντο» της σαιζόν, προκειμένου να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα καθορίσει εν πολλοίς τους στόχους της ομάδας, η οποία θέλει όσο τίποτα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να κάνει μια καινούργια αρχή, σε αναμονή και της επιστροφής της στη φυσική της έδρα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, όπως λογικά και οι πιθανότητες νίκης για τη Σάμη, η οποία σημειωτέον θα στερηθεί των υπηρεσιών του Παντελή Περιβολάρη που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στην πρεμιέρα. 













 ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ   -  A.O. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Το Σάββατο στις 12:30 έχουμε και το δεύτερο ματς της ημέρας επίσης στην Ιθάκη, με την Πρόοδο θα αντιμετωπίζει το νεοφώτιστο Εθνικό Κεφαλονιάς.

Η Πρόοδος προέρχεται από ήττα με το ευρύ 5-0 από τον Παγκεφαλληνιακό την 1η αγωνιστική και θέλει ασφαλώς τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα, αν και έχασε εντός από τα Διλινάτα με 3-2. 

Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Πρεβεζάνου θα ψάξουν λοιπόν το πρώτο τους «τρίποντο» στο … σπίτι τους, ενώ οι Ληξουριώτες του Νικου Κουρούκλη θα προσπαθήσουν να καταβάλλουν τους «ερυθρόλευκους» της Ιθάκης και να κερδίσουν τους πρώτους τους βαθμούς στην πρώτη τους συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία.
Εν κατακλείδι, η εμπειρία των Ιθακήσιων ίσως να παίξει καθοριστικό ρόλο, χωρίς ωστόσο να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο της έκπληξης.


 











ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής που εκ των πραγμάτων προσελκύει τα βλέμματα των φίλων του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, δεν είναι άλλο από αυτό στις Κεραμειές. Την Κυριακή λοιπόν στις 15:00 η πρωταθλήτρια ομάδα της Εικοσιμίας με υψηλές βλέψεις και στο τρέχον πρωτάθλημα, θα φιλοξενήσει τα φιλόδοξα Διλινάτα που έρχονται με φόρα από τις απανωτές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Το ματς αυτό αναμένεται να παρακολουθήσει αρκετός κόσμος αφιερώνοντας ένα δίωρο από τον Κυριακάτικο χρόνο του, μιας και οι ομάδες με την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα έδειξαν ικανές να το καλύτερο. Εξάλλου τα πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια για το Κύπελλο, αποτελούν παρακαταθήκη για καλό θέαμα...

Τόσο οι Λειθαθινοί, όσο και η ομάδα του μεγάλου χωριού παρουσιάζουν αξιόμαχα σύνολα και είναι βέβαιο ότι θα παλέψουν επί ίσοις όροις για τη νίκη, με τον παράγοντα έδρα ωστόσο να παίζει το δικό του ρόλο ως προς την τελική έκβασή του αγώνα. 





 












ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Στο γήπεδο του Άγιου Αντωνίου τέλος, επίσης στις15:00, έχουμε άλλο ένα «ντέρμπι». Ο Παλληξουριακός που μπήκε φορτσάτος την φετινή σεζόν υποχρεώνοντας τη φιλόδοξη Σαμη σε βαριά ήττα με 5-0, θα φιλοξενήσει τον πολύ ανανεωμένο Παγκεφαλληνιακό που επικράτησε στην πρεμιέρα με επίσης 5-0 επί της Προόδου.

Οι "Παγκέδες" θα προσπαθήσουν να κοντράρουν τους «ερυθρόλευκους» του Σπύρου Παπαδατου, οι δε Ληξουριώτες από την πλευρά τους, θα επιχειρήσουν να «γράψουν» τη δεύτερη νίκη τους, να πετύχουν το απόλυτο και να διατηρηθούν στο… ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, γνωρίζοντας εντούτοις ότι το έργο τους θα είναι δύσκολο.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η εμπειρία της ομάδας του Παπαδάτου, ίσως να παίξει καθοριστικό ρόλο και να χαρίσει στους γηπεδούχους τους τρεις βαθμούς. Αν πάλι ο "ιστορικός" αποδράσει από το Ληξούρι με τη νίκη, τότε θα αποκτήσει σίγουρα άλλη δυναμική για τη συνέχεια.

Ρεπό έχουν αυτή την εβδομάδα τα ΦΩΚΑΤΑ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.