1983-2013: 30 χρόνια από την ίδρυση της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Λειβαθώ

Ο ΑΟ Λειβαθώς στο πρωτάθλημα το 1894Ο ΑΟ Λειβαθώς στο πρωτάθλημα το 1894
Σε λίγες εβδομάδες αρχίζουν τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΚΙ. Για άλλη μία χρονιά δεν θα συμμετάσχει σε αυτά η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Λειβαθώ, μία ομάδα που ιδρύθηκε στην περιοχή της Λειβαθούς και είχε έδρα το δημοτικό γήπεδο των Κεραμειών.

Μια ομάδα που πήρε πρωταθλήματα και Κύπελλα στην Τοπική Ενωση και συμμετείχε τρεις περιόδους στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κατηγορίας. Εδώ και λίγα χρόνια έχει αναστείλει την δραστηριότητά της πράγμα που με έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα αφού υπήρξα ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας για 10 χρόνια.
Βάζω κάποιες φωτογραφίες της ομάδας των πρώτων χρόνων της δραστηριότητάς της (κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται δυστυχώς ανάμεσά μας) με την ευχή να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι να πάρουν πρωτοβουλία παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε όλοι μας, ώστε η ομάδα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα κυρίως με τα παιδιά της περιοχής μας.
Μικέλης Μαφρέδας
Σπαρτιά

DSC 0096
ΑΟ ΛΕΙΒΑΘΩΣ το 1985 στο ΕΑΚ Αργοστολίου
DSC 0096
Πρωταθλητές ΕΠΣΚΙ το 1987
DSC 0096
Πρωταθλήτρια Β' Κατηγορίας το 1985
DSC 0096
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.