ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση σχετικά με την ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. της 12/7/2011»

   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ                                                 

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ                                         

     ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ                   

     ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ                                                      

    ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ                                  

   ΘΕΜΑ:  «Τοποθέτηση σχετικά με την ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. της 12/7/2011»

     Παρά την ειλλημένη απόφαση του Συνδέσμου μας να μην ασχοληθούμε ξανά με όσους θεωρούμε ότι αποτελούν τη γενεσιουργό αιτία της κατρακύλας του ποδοσφαίρου, τους οποίους κατονομάσαμε αναλυτικά στην τελευταία επικοινωνία μας με το φίλαθλο κόσμο ενάμιση χρόνο πριν (25/1/2010), χωρίς βέβαια κανείς να δώσει σημασία, καθώς η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε πλήρη αφασία, όμως οι συνταρακτικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για το κύκλωμα του ποδοσφαίρου έφεραν την πλήρη επιβεβαίωση των θέσεών μας, εντούτοις οι κύριοι αυτοί προφανώς παρασυρόμενοι από την άκρατη αλλαζονία της εξουσίας τους και θεωρώντας ότι θα παραμένουν εσαεί ατιμώρητοι, παραβλέποντας ότι μετά την ύβρη επέρχεται νομοτελειακά η κάθαρση, εξακολουθούν να ψάχνουν τρόπους να παρενοχλούν, με τελικό στόχο να αλώσουν, το μοναδικό απόρθητο από το κύκλωμα κάστρο αντίστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Τους πληροφορούμε για τελευταία φορά, αν και θα έπρεπε να είχαν λάβει ήδη το μήνυμα, ότι όσο υπάρχουν ελληνόψυχοι στο Δ.Σ. του Σ.Π.Π.Κ.Ι. οι φραγκολεβαντίνοι δεν πρόκειται να περάσουν ακόμα κι αν όλη η υπόλοιπη κοινωνία παραδοθεί. Αυτά ως σύντομη εισαγωγή και τελευταία προειδοποίηση με πολλαπλούς αποδέκτες.
  Με αφορμή λοιπόν την ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. της 12/7/2011 με την οποία καλεί τους συνάδελφους προπονητές και μέλη μας σε μία καινοφανή και άνευ ουσίας ενέργεια, η οποία στο μόνο που αποσκοπεί είναι η διάσπαση των μελών του Συνδέσμου μας και η αποδυνάμωση αυτού στα πλαίσια της επιχείρησης υποταγής των πάντων στην Ε.Π.Ο., έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
 1ον)  Το μοναδικό επίσημο σύμφωνα με την αθλητική νομοθεσία μητρώο προπονητών ποδοσφαίρου στην Κεφαλονιά και Ιθάκη καταρτίζεται και τηρείται από το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης ο οποίος ενημερώνει για κάθε τροποποίηση αυτού την Ομοσπονδία  Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, η οποία βάσει νόμου τηρεί μητρώο όλων των προπονητών στην Ελληνική Επικράτεια και αυτή με τη σειρά της ενημερώνει την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ώστε να έχουν γνώση αυτή και οι Ενώσεις μέλη της. Άρα ουδείς άλλος πλην των κατά τόπους Συνδέσμους Προπονητών δεν έχει το νόμιμο δικαίωμα να καταρτίζει επίσημα μητρώα προπονητών (εκτός από το μητρώο που καταρτίζει η Ε.Π.Ο. για τους απόφοιτους των σχολών της) χωρίς την έγκριση  αυτών, ούτε να χωρίζει τους προπονητές σε επίσημους και ανεπίσημους. Βέβαια δεν ξεχνάμε ότι ζούμε στο Ελλαδιστάν όπου ο καθένας θεωρεί οτι μπορεί να κάνει ότι θέλει ανεξέλεγκτα (όπου και όσο τον παίρνει).
 2ον) Το μητρώο του Σ.Π.Π.Κ.Ι. είναι στη διάθεση οποιασδήποτε επίσημης αρχής το ζητήσει.
και να ρωτήσουμε τα εξής:
 1ον) Αφού η  Ε.Π.Ο. έχει αναρτημένες τις λίστες των προπονητών στην ιστοσελίδα της γιατί  κάποιος υπάλληλος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. δεν κάνει το πιο απλό εκεί που κάθεται, με ένα κλικ στον υπολογιστή να ενημερωθεί κι αυτός, να ενημερώσει και το Δ.Σ. και να μην μπαίνουν σε τέτοια φασαρία;
 2ον) Αφού η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. διανέμει ταυτότητες και κάρτες εισόδου προπονητών στην Κεφαλονιά και στη Ιθάκη δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι προπονητές και τι πτυχίο έχουν κι έτσι να φτιάξει ότι μητρώο θέλει; Γιατί άραγε χρειάζεται και την αίτηση των ίδιων των προπονητών; (τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; μήπως ένας φάλτσος ψάλτης σε οίστρο;).
 3ον) Ο/οι εμπνευστής/ές της συγκεκριμένης ανακοίνωσης γιατί δεν κοιτάει/νε τα του οίκου του/τους (την κατάντια του ποδοσφαίρου του οποίου προΐσταται/νται) και ασχολείται/νται με άλλους εκτός της αρμόδιότητός του/τους και μάλιστα σε καιρούς εξόχως πονηρούς; Ως πότε θεωρεί/ούν ότι ο κόσμος θα τον/τους ανέχεται;
   Τέλος απευθυνόμενοι στα μέλη μας, τα οποία θεωρούμε ότι διατηρούν ακόμα σώας τας φρένας και δεν παρασύρονται σε κινήσεις που ούτως ή άλλως δεν έχουν καμία επίπτωση στη δουλειά τους (γι’ αυτό άλλωστε και το «…εφόσον το επιθυμούν…»), τους εφιστούμε την προσοχή σε οποιαδήποτε ενέργεια δεν είναι νόμιμη και δεν έχει την έγκριση του Σ.Π.Π.Κ.Ι. και της Ο.Π.Π.Ε. Σε περίπτωση που από οποιαδήποτε ενέργεια, απ’ όπου και αν αυτή προέλθει, θιγούν στο μέλλον τα νόμιμα συμφέροντα του Σ.Π.Π.Κ.Ι. και των μελών του, οι υπεύθυνοι θα βρεθούν για άλλη μία φορά ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης (εκεί που ήδη βρίσκονται Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και Ε.Π.Ο.).
      

                                                          Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.
            
                  Ο Πρόεδρος                                            Ο Γραμματέας
             
               

                  Ι. Δρακάτος                                              Χ. Δάβουλος

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

5 σχόλια:

Β.Κ. είπε...

και μόνο που εχουν τον Δρακάτο για πρόεδρο φαίνεται πόσο σοβαρός ειναι ο σύνδεσμο τους.

Ανώνυμος είπε...

nai giati sta alla somateia exoun pios sovarous !!! xa xa xa

Ανώνυμος είπε...

EΡΩΤΉΜΑΤΑ ¨1) Είναι ο ΔΡΑΚΑΤΟΣ προπονητής? Εγώ λέω οχι.κυκλοφοράει και δείχνει μια θεωρημένη φωτοτυπία . Τί κανει η ΕΠΣ γι αυτό ? Τ Ι Π Ο Τ Α.Μήπως λόγω κόμματος η λόγω αστυνομίας? 2} Είναι ο ελληνόψυχος η αλλιώς Διάβουλος προπονητής? Είναι γυμναστής αλλά χωρίς αναγνωριση του πτυχίου του. ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΠΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.Να γυρίσει ο ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ και ο ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ για να δουμε ασπρη μέρα σαν επαγγελματίες και να φυγουνε τα καρτουν και οι γραφικοι της πιάτσας. Αυτούς τους έχουνε για να γελάνε και είναι βούτυρο στο ψωμί της ΕΠΣΚ.

Ανώνυμος είπε...

ποιός Δρακάτος μωρέ .Αυτά τα γράφει το νούμερο το άλλο που είναι όλο λόγια. ολο μηνύσεις κανει και μηνύσεις δεν βλέπουμε.Ας πάει να πιάσει καμμιά δουλειά πρώτα σε σωματείο και μετά κουεντιάζει μαζί με προπονητές.Κι ας αφήσει το φουκαρά τον άλλον που τον αφησε η κυρά του στον πόνο του.Αντε

Ανώνυμος είπε...

Προπονητές λέγονται όλοι οι προαναφερόμενοι στα σχόλια σας;;;; Αστείο....Πρώην παίκτες που κάνουν το χόμπυ τους λέγονται και να με συγχωρήσετε..