Α1` ΠΟΛΟ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΡΙΝΤ




 Επιτέλους πρωτάθλημα!
Μπορεί να άργησε φέτος αλλά τελικά η Α1 ανδρών ξεκινά! Και πιστέψτε μας με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της υδατοσφαίρισης πάλι καλά να λέτε που διεξάγεται. Τώρα, τι πρωτάθλημα θα είναι αυτό δεν γνωρίζουμε αλλά δεν είμαστε και πολύ αισιόδοξοι για το τι θα συναντήσουμε στο δρόμο…

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά που είναι φυσικά και τα πιο ενδιαφέροντα!
Ουσιαστικά μιλάμε για ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή με την ομάδα του Τεό Λοράντου, μετά από πολλά χρόνια, να βρίσκεται στην εκκίνηση του μαραθωνίου της Α1 ως πρωταθλήτρια. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή και σίγουρα οι αναμετρήσεις των δυο ομάδων σε κανονική διάρκεια και τελικούς πλεϊ- οφ αναμένονται συγκλονιστικές και άκρως ποιοτικές. Φυσικά, οποιαδήποτε ήττα των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα (εκτός βέβαια από τα μεταξύ τους ματς) θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη…
Από εκεί και πέρα υπάρχουν ομάδες που θα παλέψουν για την είσοδο στην τετράδα! Για εμάς ο ΝΟ Χίου είναι το πρώτο φαβορί για την 3η θέση καθώς εκτιμούμε ότι θα είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι (ως «χημεία») αλλά σίγουρα με λιγότερη ποιότητα από τη στιγμή που αποχώρησαν κάποιοι καλοί πολίστες.
Ωστόσο το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει ο Γιώργος Μπελέγρης είναι πολύ καλό ενώ για εμάς το γεγονός ότι δεν υπάρχει το άγχος της πρωτιάς, όπως πέρυσι, θα κάνει μόνο καλό στην ομάδα… Ο άκρως ανανεωμένος Πανιώνιος έδειξε καλά δείγματα στα φιλικά και θα είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει να είναι στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Με αρκετούς καινούργιους παίκτες και με την επιστροφή κάποιων έμπειρων και ποιοτικών παικτών θα παλέψει για να πετύχει τους στόχους της. Πάντως δε φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι αρχικές προβλέψεις που έκαναν λόγο για διάλυση του τμήματος...
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Παναθηναϊκός! Μετά κόπων και βασάνων, η ιστορική ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 χωρίς βέβαια να έχουν δοθεί οριστικές λύσεις στα πάμπολλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα. Οι πράσινοι, υπό κανονικές συνθήκες, διαθέτουν ένα αξιόμαχο ρόστερ που για εμάς θα διεκδικούσε είσοδο στην τετράδα. Αν στην πορεία λυθούν τα προβλήματα και η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στα αγωνιστικά και μόνο, τότε οι πράσινοι έχουν πολλές πιθανότητες να παρουσιάσουν ένα σύνολο καλό. Αν όμως τα προβλήματα παραμείνουν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τότε ίσως το καράβι πρέπει να περάσει από μεγάλες φουρτούνες…
Η ευχάριστη έκπληξη στο τουρνουά του ΣΕΔΥ ήταν ο ΝΟ Χανίων! Υπό κανονικές συνθήκες θα μιλάγαμε για ομάδα που θα μπορούσε εύκολα να είναι στην πρώτη εξάδα όμως τα άλυτα, μέχρι στιγμής, προβλήματα με το κολυμβητήριο δημιουργούν αμφιβολίες.
Δεν είναι δυνατό να μην επηρεαστεί η ομάδα και αν δεν βρεθεί λύση λογικά η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη θα πάρει μια θέση στο πρωτάθλημα που δεν θα της αξίζει…
Από εκεί και πέρα υπάρχουν έξι ομάδες που κάποιες από αυτές θα δώσουν σκληρή μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και οι υπόλοιπες θα σωθούν με σχετική ευκολία. Λογικά ο ΝΟ Αργοστολίου δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα! Μπορεί να έφυγαν κάποιοι πολίστες αλλά ένας κορμός καλός παρέμεινε ενώ ήρθαν και παίκτες καλοί και έμπειροι που θα βοηθήσουν την ομάδα. Για εμάς η περυσινή έκπληξη του πρωταθλήματος μπορεί να εκμεταλλευτεί προβλήματα άλλων ομάδων και να αναρριχηθεί στα υψηλά στρωματα της βαθμολογίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΝΟΑ είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και αυτό θα μετρήσει σε βάθος χρόνου…
Ο ΠΑΟΚ είναι ερωτηματικό! Στα φιλικά η ομάδα ήταν φανερά ανέτοιμη αλλά λογικά η αγωνιστική εικόνα θα βελτιωθεί γιατί αλλιώς θα υπάρξουν προβλήματα. Λογικά δε νομίζουμε ο Δικέφαλος του Βορρά να είναι στις ομάδες που θα δώσουν τη σκληρή μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Μάλλον ο ΠΑΟΚ στην πορεία θα εξελιχθεί σε μια από τις «αδιάφορες» βαθμολογικά ομάδες της φετινής Α1…
Παλαιό Φάληρο, ΝΟ Πατρών και οι δυο νεοφώτιστες ομάδες (ΓΣ Ηλιούπολης και ΝΑΟ Κέρκυρας) θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα προσπαθήσουν να σώσουν την παρτίδα. Δεν θέλουμε να βάλουμε ποιά είναι τα πρώτα φαβορί για να αποχαιρετήσουν την κατηγορία έστω και αν υπάρχουν κάποια δεδομένα. Η ιστορική ομάδα της Πάτρας δεν ενισχύθηκε ουσιαστικά αντίθετα έχασε μεγάλο μέρος της δύναμης της, το Παλαιό Φάληρο είναι μια άκρως νεανική ομάδα χωρίς μεγάλη εμπειρία ενώ ΓΣ Ηλιούπολης και ΝΑΟ Κέρκυρας δείχνουν δυο ομάδες με οργάνωση που πήραν πολίστες που μπορούν να τους οδηγήσουν με επιτυχία στο στόχο της παραμονής…
Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι θεωρητικά και υποκειμενικές απόψεις! Η ουσία είναι να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα, αν και οι μέρες που ζούμε δεν μας κάνουν αρκετά αισιόδοξους. Να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και σε όλους τους πολίστες καλή χρονιά με υγεία…
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής:
Σάββατο 10 Νοεμβρίου:
17:30 Ποσειδώνιο, ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός (Σπανούδης-Μονιούδης)
18:00 ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός- ΝΟ Πατρών (Δαμιανάκης- Μπουδραμής)
18:00 Ιωνικό, ΝΟ Χίου- Πανιώνιος (Σταυρόπουλος- Κατσαρός)
19:00 Λαιμός, ΝΟ Βουλιαγμένης- ΝΟ Αργοστολίου (Σκαλοχωρίτης- Μικεδάκης)
19:00 Ηλιούπολης, ΓΣ Ηλιούπολης- Παλαιό Φάληρο (Κωνσταντινίδης- Μπιράκης).
Πέμπτη 15 Νοεμβρίου
20:00 Ρέστειο, ΝΑΟ Κέρκυρας- ΝΟ Χανίων (Σταυρίδης- Κουρτίδης).
πηγη:  aquaticsnews.com
                 ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2012-2013

                                                               ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατέχοντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας της Α1 για 5η συνεχόμενη χρονιά από το 2006, προτού σπάσει πέρσι την κυριαρχία της η Βουλιαγμένη, η ομάδα του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα αύριο, στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης των Ανδρών.
Στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» ενσωματώθηκαν φέτος οι Κυριάκος Ποντικέας, Μάριος Καπότσης, Γιώργος Ντόσκας και ο Ισπανός Μπλάι Μάλιαρακ, ενώ οι Μάριος Χατζηκυριακάκης, Γιάννης Κατρουτζανάκης και Χρβόγε Κόλιανιν δεν ανήκουν πλέον στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Ακολουθεί πίνακας με το ρόστερ του Ολυμπιακού για το 2012-2013:
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
1
ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ
1976
2
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΕΛΑΚΑΣ
1985
3
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΖΗΣ
1976
4
ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΠΟΤΣΗΣ
1991
5
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ
1988
6
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΙΚΕΑΣ
1991
7
ΦΩΤΗΣ ΜΠΛΑΝΗΣ
1980
8
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΣΚΑΣ
1984
9
ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ
1988
10
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ
1988
11
ΜΠΛΑΙ ΜΑΛΙΑΡΑΚ
1987
12
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΧΙΖΑΣ
1977
13
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΛΩΡΟΣ
1982
14
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ
1994
15
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ
1996
16
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΕΚΑΣ
1996
17
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
1996
18
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
1996
19
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ
1995
20
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ
1995
21
ΣΤΑΘΗΣ ΠΕΤΤΑΣ
1996
22
ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΑΠΑΚΗΣ
1997
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (10/11) και ώρα 17:30 στη Θεσσαλονίκη, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την ομάδα του ΠΑΟΚ.


    ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Η ομάδα του ΝΟ Αργοστολίου απέκτησε τέσσερις νέους παίκτες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Παπαδόπουλος και Διονύσης Μητρόπουλος έφτασαν στο νησί του Ιονίου με μεταγραφή από την ομάδα του Π. Φαλήρου. Ο Νίκος Στελλάτος που είχε προηγουμένως αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και ο Φίλιππος Τρίκας στον ΝΟ Χαλκίδας, αποτελούν τις άλλες δύο μεταγραφές της νησιώτικης ομάδας.
Παράλληλα, οι Ζάχος Αναστασιάδης και Γιάννης Θωμάκος αποφάσισαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Πανιώνιο, ενώ ο Ανδρεάκος εγκατέλειψε οριστικά το άθλημα της υδατοσφαίρισης.
Ακολουθεί πίνακας με το ρόστερ του ΝΟ Αργοστολίου για το 2012-2013:
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΡΙΚΑΣ
1994
2
ΠΑΝΑΓΗΣ ΤΡΑΥΛΟΣ
1993
3
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΑΛΑΧΑΣ
1990
4
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ
1990
5
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΝΑΛΗΣ
1990
6
ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΔΕΣΗΣ
1989
7
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΟΥΔΕΣΗΣ
1985
8
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ
1984
9
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ
1983
10
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
1982
11
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
1981
12
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΛΑΤΙΔΗΣ
1980
13
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ
1979
14
IGOR RACUNICA
1979
15
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ
1979
16
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΝΔΟΛΟΣ
1973
Προπονητής της ομάδας είναι ο Θοδωρής Ανδρεάκος και έφοροι οι Μάκης Κοσμάτος, Άγγελος Πανταζάτος και Θοδωρής Αλυσανδράτος.
«Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα από την περσινή αγωνιστική σεζόν και ό,τι καλύτερο προκύψει από εδώ και στο εξής», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο τεχνικός του ΝΟ Αργοστολίου. 
Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΝΟ Αργοστολίου αντιμετωπίζει, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, την ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού και ώρα 19:00. 

 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ
Ο ΝΟ Χίου ξεκινά τη χρονιά με υψηλές προσδοκίες, όπως κάθε χρόνο, τόσο για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, όσο και για το Κύπελλο Ελλάδας.
Από την ομάδα αποχώρησαν τρεις βασικοί παίκτες, που αποτελούσαν βαρόμετρο για αυτήν. Οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Τεό Χατζηθεοδώρου και ο Νίκολα Ράτζεν.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον προπονητή, Γιώργο Μπελέγρη: «Έχουμε κρατήσει τον περσινό κορμό και το ρόστερ είναι πολύ καλό. Βασικός μας στόχος είναι αρχικά να γίνουμε ομάδα. Θεωρώ, όμως, πως είναι εφικτή η παρουσία μας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου».
Ακολουθεί πίνακας με το ρόστερ του ΝΟ Χίου για το 2012-2013:
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
1977
2
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΡΑΛΗΣ
1987
3
ΣΑΡΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
1997
4
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ
1984
5
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
1988
6
ΑΡΓΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
1981
7
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΔΙΟΓΛΟΥ
1984
8
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΧΕΙΛΑΣ
1983
9
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΜΙΔΗΣ
1989
10
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ
1984
11
ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΛΟΣ
1981
12
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
1983
13
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΣΕΝΤΖΗΣ
1976
14
ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ
1984
15
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΙΤΕΛΛΑΣ
1991
16
ΒΟΡΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
1996
Έφορος της ομάδας είναι ο Τάκης Ταναΐνης.
Ο ΝΟ Χίου αντιμετωπίζει στο νησί τον Πανιώνιο για την πρώτη αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο.

 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
 Η κυπελλούχος και πρωταθλήτρια Ελλάδας για την περσινή χρονιά Βουλιαγμένη, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 κατηγορίας Ανδρών κόντρα στην ομάδα του ΝΟ Αργοστολίου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/11).
Η ομάδα των «μπέμπηδων», που έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα Α1 και 3 κύπελλα Ελλάδας στην ιστορία της, ενισχύθηκε φέτος με την απόκτηση του Κροάτη αμυντικού Άντρια Κομάντινα, ο οποίος θα αγωνιστεί για 7η συνεχόμενη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με προηγούμενες θητείες σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και του πρώην φουνταριστού της Χίου, Γιώργου Χατζηδάκη.
Στο μεταξύ, ο Νίκος Κουλιεράκης αποφάσισε να εγκαταλείψει το άθλημα για να αφοσιωθεί στις σπουδές του, ενώ με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης δεν θα αγωνίζονται φέτος ούτε οι Γιώργος Κατσαούνης και Γιάννης Κουρλιάφτης.
Ακολουθεί πίνακας με το ρόστερ του ΝΟ Βουλιαγμένης για το 2012-2013:
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
1
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ
1984
2
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΩΝΙΑΣ
1993
3
ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
1991
4
ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
1980
5
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΟΥΝΑΣ
1989
6
ΑΡΤΙΝ ΕΛΜΙΣΙΑΝ
1982
7
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ
1997
8
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ
1985
9
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΪΖΙΔΗΣ
1994
10
ΙΟΡΔΑΝΗΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ
1997
11
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ
1996
12
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ
1985
13
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
1993
14
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ
1995
15
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ
1981
16
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΙΓΚΑΣ
1993
17
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΛΚΑΝΗΣ(ΑΡΧ)
1982
18
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
1981
19
ANDRIJA KOMADINA
1977
Προπονητής της ομάδας του ΝΟ Βουλιαγμένης είναι ο Τεό Λοράντος και έφορος ο Φάνης Τίγκας.

 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Με μια αρκετά ανανεωμένη και κυρίως νεανική ομάδα πρόκειται να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ης Α1 κατηγορίας Ανδρών το Παλαιό Φάληρο.
Πιο αναλυτικά, το τμήμα προχώρησε σε τέσσερις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, μεταξύ των οποίων και εκείνη του Αμερικανού Γκρεγκ Ένλοου. Ο Θωμάς Σιώνης από τον Εθνικό, ο Γιάννης Καπότσης από τον ΝΟ Σύρου και ο Μιχάλης Δραγώνας από τον Παναθηναϊκό αποτελούν τα υπόλοιπα νέα μέλη της ομάδας του ΑΟΠ Φαλήρου.
Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, ο τερματοφύλακας Θωμάς Γαβαλάς θα αγωνίζεται πλέον με την ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας και οι Γιώργος Παπαδόπουλος και Διονύσης Μητρόπουλος με το Αργοστόλι. Ο Γιάννης Μπεριστιάνος από φέτος ανήκει στην ομάδα του ΝΟ Χίου, ενώ ο Δανιήλ Δικαίος έφυγε για το εξωτερικό. Τέλος, από την ομάδα αποχώρησε επίσης ο Κινέζος Yu Lijun.
Ακολουθεί πίνακας με το ρόστερ του ΑΟΠ Φαλήρου για το 2012-2013:
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
1
ΠΑΝΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
1988
2
ΝΙΚΟΣ ΣΙΜΩΝΗΣ
1991
3
ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΑΛΤΕΡΗΣ
1994
4
ΘΩΜΑΣ ΣΙΩΝΗΣ
1990
5
ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ
1994
6
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΤΣΗΣ
1989
7
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
1995
8
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ
1992
9
ΠΕΤΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ
1994
10
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ
1992
11
ΑΝΤΩΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ
1992
12
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
1993
13
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ
1988
14
GREGORY ENLOE
1988
15
ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΛΩΡΟΣ
1986
16
ΟΜΗΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
1992
17
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ
1995
18
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΚΗΣ
1995
19
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΜΟΣ
1995
20
ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
1992
21
ΙΑΣΩΝ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ
1996
22
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ
1995
Προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας Λούδης και έφορος ο Γιώργος Χάλαρης.
«Στόχος μας είναι ξεκάθαρα η παραμονή στην κατηγορία. Φέτος, κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα με μια πολύ νεανική ομάδα. Έφυγαν έξι παίκτες, λόγω των οικονομικών περικοπών, οι οποίοι αποτελούσαν τον κορμό της ομάδας. Ουσιαστικά, την ομάδα πλέον απαρτίζουν κυρίως παιδιά από τα φυτώρια του σωματείου αλλά και οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες παίκτες», δήλωσε στην ΚΟΕ ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ΑΟΠΦ αντιμετωπίζει για την 1η αγωνιστική την ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης, το ερχόμενο Σάββατο (10/11) και ώρα 19:00.

  Π.Α.Ο.Κ
 
Αισιοδοξία επικρατεί στον ΠΑΟΚ για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών που κάνει πρεμιέρα σε τρεις μέρες (Σάββατο, 10/11).
Η ομάδα του ΠΑΟΚ ενισχύθηκε φέτος με την μεταγραφή του Κροάτη περιφερειακού από τον Ολυμπιακό, Χρβόγε Κόλιανιν. Επίσης, οι Μίμης Αληχανίδης, Δημήτρης Μιτελούδης, Γιάννης Αργυρός και Σπύρος Σιταρένιος θα αγωνίζονται με τον Δικέφαλο του Βορρά. Παράλληλα, στο ρόστερ της ομάδας δεν ανήκουν πλέον οι Κώστας Παυλίδης, Τάσος Παπασπυρόπουλος και Θοδωρής Ζαρκαντζάς.
«Φέτος ανεβάσαμε τον πήχη με συγκεκριμένες κινήσεις που έχουμε κάνει και πιστεύω θα πάμε καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά», σημείωσε ο Γενικός αρχηγός Υγρού Στίβου του ΠΑΟΚ κ. Γιάννης Ελευθεριάδης.
Ακολουθεί πίνακας με το ρόστερ του ΠΑΟΚ για το 2012-2013:
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
1
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ-ΜΑΞΙΜΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ
1991
2
ΗΛΙΑΣ ΦΟΡΟΤΖΙΔΗΣ
1996
3
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΧΑΡΕΛΗΣ
1983
4
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΟΛΑΝΑΚΗΣ
1994
5
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΤΕΛΟΥΔΗΣ
1982
6
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
1977
7
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΣΙΝΙΚΛΗΣ
1994
8
HRVOJE KOLJANIN
1982
9
ΑΒΡΑΑΜ ΑΛΗΧΑΝΙΔΗΣ
1984
10
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΛΗΧΑΝΙΔΗΣ
1993
11
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗΣ
1994
12
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΡΗΣΑΒΒΑΣ
1986
13
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΥΤΙΛΙΝΟΣ
1993
14
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
1993
15
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
1996
16
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΙΣΣΑΣ
1996
17
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΒΑΛΙΔΗΣ
1996
18
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΙΑΦΕΤΑΣ
1993
19
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΙΑΚΑΣ
1988
20
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
1983
21
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΚΛΙΑΡΙΔΗΣ
1996
22
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΟΡΔΙΛΗΣ
1994
23
ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΤΑΡΕΝΙΟΣ
1993
Προπονητής της ομάδας είναι ο Μανώλης Γούναρης και έφορος ο Τάσος Πετρίδης.
Ο πρώτος αγώνας του ΠΑΟΚ, ενόψει του πρωταθλήματος της Α1, είναι κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο 10/11 και ώρα 17:30 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

Δύσκολη αναμένεται να είναι η χρονιά για τον ΝΟ Χανίων, αφού οι Κρητικοί δεν γνωρίζουν αν θα έχουν κολυμβητήριο κατά τη διάρκειά της. Ωστόσο, κάνοντας μία σημαντική προσθήκη, αυτή του Αντώνη Βλοντάκη, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.
Το τρέχον ρόστερ της ομάδας της Κρήτης, έχει ως εξής:
1 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ 1990
2 ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ 1986
3 ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΒΙΖΥΡΑΚΗΣ 1973
4 ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ 1975
5 ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΑΚΗΣ 19898
6 ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ 1990
7 ΜΑΞΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ 1989
8 ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ 1996
9 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΖΟΚΟΠΑΚΗΣ 1996
10 ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΚΟΝΑΣ 1997
11 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΜΠΑΚΗΣ 1998
12 ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΡΝΕΛΑΚΗΣ 1996
13 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ 1997
14 ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣΗΦΑΚΗΣ 1998
15 ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΙΤΣΑΚΗΣ 1997
16 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ 1998
17 ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΚΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ 1989
18 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ 1994
19 ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΙΜΙΝΙΟΥΛΑΚΗΣ 1982
20 ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΩΚΑΣ 1995
21 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΣΜΠΑΣ 1996
22 ΑΛΕΞΝΑΔΡΟΣ ΚΟΥΜΠΗΣ 1995
Σε δηλώσεις του για τους στόχους της νέας χρονιάς, ο Μάκης Βολτυράκης δήλωσε: “Στόχος μας είναι, εφόσον καταφέρουμε να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα, να προπονηθούμε στην Αθήνα, ώστε να εμφανιστούμε όσο καλύτεροι γίνεται”. Ενώ για την μία και μοναδική και πιο σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, τον Αντώνη Βλοντάκη, τόνισε: “Ο Αντώνης Βλοντάκης είναι μια σημαντική προσθήκη, αφού είναι πολύ ποιοτικός παίκτης , που αποτελεί πόλο έλξης για τα νεαρά παιδιά”.
Προσθήκες: Αντώνης Βλοντάκης
Αποχωρήσεις: Δερμιτζάκης Δήμος, Αυγουστιανάκης Γιάννης, Πρωτοπαπαδάκης Γιώργος, Ντούλος Νίκος

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
 Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε τελευταία το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
«Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία», όπως τόνισε και ο έφορος της ομάδας Νίκος Πλυτάς. Το ρόστερ του ΠΑΟ ενισχύθηκε φέτος με την απόκτηση των Δήμου Δερμιτζάκη, Σπύρου Κονταξή, Γιάννη Κουρλιάφτη, Γιώργου Κατσαούνη, Παναγιώτη Παπαδόγκωνα και Πάρη Χαττζηγούλα.
Ακολουθεί πίνακας με το ρόστερ του ΠΑΟ για το 2012-2013:
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
1
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ
1981
2
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ
1979
3
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΙΑΦΤΗΣ
1989
4
ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΟΧΕΙΛΑΣ
1983
5
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ
1982
6
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΚΩΝΑΣ
1987
7
ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
1994
8
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑΣ
1987
9
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ
1980
10
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΕΝΤΖΟΣ
1979
11
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
1997
12
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ
1995
13
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
1994
14
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ
1995
15
ΜΙΧΑΗΛ-ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
1997
16
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΝΤΑΞΗΣ
1994
17
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ
1997
18
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ
1997
19
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΓΑΖΙΑΝΟΣ
1997
20
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
1983
21
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΠΛΥΤΑΣ
1994
22
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ
1976
Οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού αντιμετωπίζουν το Σάββατο (10/11) στις 18:00 στο ΟΑΚΑ, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, την ομάδα του ΝΟ Πατρών.


 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
«Να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε». Αυτός είναι ο στόχος του Πανιωνίου, ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών που κάνει πρεμιέρα μεθαύριο, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο τεχνικός της ομάδας κ. Κώστας Πασλής.
Φέτος, στην ομάδα ενσωματώθηκαν δέκα νέοι παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Γιάννης Θωμάκος, Ζάχος Αναστασιάδης, Λουκάς και Κώστας Λύκαρης, Κώστας Φωτίου, Γιόβαν Σάκιτς, Χριστόφορος Αλεξάκης, Γκλερτ Ντίγκλερι, Άγγελος Γρηγοριάδης (τερματοφύλακας) και Γαβριήλ Γαβαλάς.
Ακολουθεί πίνακας με το ρόστερ του Πανιωνίου για το 2012-2013:
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
1
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ
1992
2
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΡΤΑΓΑΝΗΣ
1993
3
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
1993
4
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΙΑΛΗΣ
1989
5
ΛΟΥΚΑΣ ΛΥΚΑΡΗΣ
1990
6
ΓΚΛΕΡΤ ΝΤΙΛΓΚΕΡΙ
1991
7
ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΙΑΛΗΣ
1987
8
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΖΑΜΑΝΤΑΚΗΣ
1988
9
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΟΥΤΡΗΣ
1994
10
ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΚΟΣ
1977
11
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ
1995
12
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΥΦΑΛΗΣ
1995
13
ΖΑΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
1981
14
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΙΟΥ
1990
15
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΗΣ
1994
16
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΥΚΑΡΗΣ
1992
17
ΝΙΚΟΣ ΑΛΒΕΡΤΗΣ
1995
18
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
1995
19
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ
1994
20
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ
1992
21
ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΑΒΑΛΑΣ
1994
22
ΓΙΟΒΑΝ ΣΑΚΙΤΣ
1986
Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του ΝΟ Χίου το Σάββατο (10/11) και ώρα 18:00 στο Ιωνικό κολυμβητήριο.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Την επιστροφη του μετά από πέντε χρόνια στην Α1 ετοιμάζεται να κάνει ο ΝΑΟ Κέρκυρας την ερχόμενη Πέμπτη στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, αφού το κολυμβητήριο του νησιού των Φαιάκων δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα της ομάδας στην Α1.
Η ομάδα του Μίλαν Τζόρτζεβιτς έχει ως στόχο της την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που φάνηκε και από τις καλές προσθήκες που έκανε. Ο σύλλογος ενισχθύθηκε σημαντικά με τους Κώστα Παυλίδη και Λάμπρο Βογιατζόγλου, που αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Μεζίλη που αγωνιζόταν στον ΝΟ Αργοστολίου την περασμένη σεζόν, αλλά και με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό Στέφανο Γαλανόπουλο. Ωστόσο, οι Φαίακες θα στηριχτούν και στους παίκτες που ανέβασαν την ομάδα στην Α1, παρουσιάζοντας γενικότερα μια νεανική ομάδα.
Αναλυτικά το ρόστερ και οι ηλικίες των παικτών του ΝΑΟ Κέρκυρας:
1 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 1993
2 ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 1988
3 ΣΡΝΤΓΙΑΝ ΜΙΣΚΟΒΙΤΣ 1990
4 ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ 1990
5 ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ 1977
6 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ 1988
7 ΘΟΔΩΡΟΣ ΖΑΡΚΑΝΤΖΑΣ 1988
8 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΖΙΛΗΣ 1990
9 ΣΠΗΛΙΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ 1993
10 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΡΑΤΖΗΣ 1975
11 ΠΟΥΛΙΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 1976
12 ΣΠΥΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 1976
13 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ 1996
14 ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΟΥΠΙΩΝΗΣ 1996
15 ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ 1996
16 ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΤΣΗΣ 1997
17 ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΩΤΗΣ 1998
18 ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΑΤΑΣ 1998
19 ΑΡΣΕΝΗΣ ΚΑΣΙΜΗΣ 1998
20 ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΒΥΖΑΣ 1964
21 ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ 1990
22 ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ 1985
Έφορος της ομάδας είναι ο Κώστας Γιαννακούρης και βοηθός εφόρου ο Άγγελος Παπανελλόπουλος.


Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 
 Μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας των Ανδρών και την άνοδο για πρώτη φορά στην Α1, η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΓΣ Ηλιούπολης ετοιμάζεται για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Το φετινό ρόστερ της Ηλιούπολης ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με την απόκτηση δέκα νέων παικτών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Νίκος Κουλιεράκης, Άγης Φαναριώτογλου, Άγγελος Αγγελίδης, Γιώργος Παπαδόγιαννης, Κώστας Σαρρής, Γιάννης Κοντογιώργος, Γιώργος Περατινός Μιχάλης Καζάζης, Σπύρος Φωτόπουλος και Παναγιώτης Λάζαρης.
Παράλληλα, από την ομάδα αποχώρησαν με τη σειρά τους οι Γιάννης και Βασίλης Εμμανουηλίδης, Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Ανδρέας Καριοφύλλης, Παναγιώτης Κουρκούτας, Ασημάκης Παυλάκης, Φάνης Τίγκας και Μάνος Ζερζεβάς.
Ακολουθεί πίνακας με το ρόστερ του ΓΣ Ηλιούπολης για το 2012-2013:
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
1
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΚΙΝΤΖΟΓΛΟΥ
1982
2
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ
1994
3
ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΟΓΛΟΥ
1978
4
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
1994
5
ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΖΑΖΗΣ
1994
6
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ
1991
7
ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
1982
8
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ
1983
9
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ
1994
10
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
1976
11
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΛΥΒΑΣ
1986
12
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ
1978
13
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ
1991
14
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΠΕΛΙΑΔΗΣ
1996
15
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ
1988
16
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΑΛΙΑΣΟΣ
1990
17
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
1985
18
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
1993
19
ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΙΑΡΧΟΣ
1991
20
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΜΑΛΗΣ
1992
21
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ
1985
22
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
1991
«Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία της Α1 και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε. Αν μέσα από τη δουλειά μας μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι ακόμα καλύτερο από την παραμονή, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο προπονητής του ΓΣ Ηλιούπολης κ. Νίκος Καραμάνης.
Έφοροι της ομάδας είναι οι Νίκος Πριόβολος και Άρης Οικονόμου.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΓΣ Ηλιούπολης υποδέχεται αύριο (Σάββατο, 10/11) και ώρα 19:00, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, την ομάδα του ΑΟΠ Φαλήρου.

 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
 «Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ελπίζουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε στην ΚΟΕ ο τεχνικός της ομάδας του ΝΟ Πατρών κ. Κώστας Σακκαλής αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.
Στην ανανέωση της ομάδας συνέβαλε η απόκτηση των Ίβο Μπέκοβιτς, Δημήτρη Πησσία και Μιχάλη Ξανθόπουλου. Την ίδια ώρα, οι Γιάννης Αποσκίτης και Παναγιώτης Ορφανός (τερματοφύλακας) δεν θα αγωνίζονται πλέον με το σκουφάκι του ΝΟ Πατρών. Τέλος, ο Θανάσης Νάκος συνεχίζει να ανήκει στην πατρινή ομάδα, ωστόσο, δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.
Ακολουθεί πίνακας με το ρόστερ του ΝΟ Πατρών για το 2012-2013:
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
1
ΠΑΡΗΣ ΑΓΙΑΝΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
1996
2
ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΝΟΥΡΔΗΣ
1992
3
ΙΑΣΩΝΑΣ ΠΟΛΑΤΟΣ
1989
4
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
1983
5
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΗΣΣΙΑΣ
1983
6
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΑΚΗΣ
1989
7
ΙΑΣΩΝΑΣ ΦΥΚΟΥΡΑΣ
1991
8
ΙΒΟ ΜΠΕΚΟΒΙΤΣ
1993
9
ΜΙΧΑΛΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
1994
10
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ
1990
11
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ
1996
12
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ
1996
13
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΝΤΖΙΝΗΣ
1994
14
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
1994
15
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ
1996
16
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΤΖΗΣ
1996
17
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΙΤΣΗΣ
1996
18
ΑΡΗΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
1997
19
ΜΕΓΑΚΛΗΣ ΜΑΝΙΚΑΣ
1997
20
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
1996
21
ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΡΓΟΥΛΕΤΗΣ
1996
22
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΙΜΑΡΑΚΗΣ
1999
Η ομάδα του ΝΟ Πατρών πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό αύριο (Σάββατο, 10/11) και ώρα 18:00 στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.