ΙΣΟΠΑΛΟ ΜΕ 1-1 ΗΡΘΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΜΗ (φωτο)

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει επίσημα η νέα ποδοσφαιρική σεζόν, οι τοπικές μας ομάδες δοκιμάζουν τις δύναμης του και τις αδυναμίες τους σε παιχνίδια φιλικού χαρακτήρα.

Σήμερα λοιπών  το απόγευμα  ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ και ΣΑΜΗ  συναντήθηκαν στις Κεραμειές  με σκοπό να ξεμουδιάσουν από τις σκληρές προπόνησης και να δουν οι προπονητές σε τη στάδιο ετοιμότητας  είναι οι ομάδες τους , μιας και την επομένη εβδομάδα ή μεν Σαμικοι ξεκινούν την ποδοσφαιρική περίοδο με τον αγώνα του κυπέλλου με αντίπαλο τους πάντα υπολογίσιμους ΠΡΟΝΝΟΥΣ, ενώ για την ομάδα του Δ. Ζυσιματου (Εικοσιμια) θα ξεκινήσουν μια εβδομάδα αργότερα με το σουπερ ντέρμπι απέναντι στην πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ.  


Αγωνιστικά τώρα , ο αγώνας ήρθε ισόπαλος 1-1.  Το ματς είχε διάρκεια 70` λεπτών με τους δυο προπονητές να δοκιμάζουν αρκετούς ποδοσφαιριστές, και διαφορετικά σχήματα με αποτέλεσμα το ματς να μην έχει ρυθμό. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά επιθετικά δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες στα πρώτα 15λεπτα απειλώντας την εστία του νεαρού τερματοφύλακα της Σάμης με τους . Χρ. Μινέτο ,  Ντουκάϊ και Κονόμη μην μπορώντας όμως να σκοράρει Η Σάμη ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να απόλυση την εστία της Εικοσιμία με τους Αλυσανδράτο,  Γ. Καλλιβωκά και Γ. Αμούργη.

Στο δεύτερο μέρος και οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τον νεαρό Φουρφουρή με κοντινή κεφάλια. Η Εκοσιμια θα φέρει το ματς στα ίσια υστερα από 10λεπτα με απ' ευθείας φάουλ του Ντουκάϊ. Στα τελευταία δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες με τον Κ. Βιτωρατο  να πάρουν το ματς αλλά δεν ήταν αποτελεσματική. Η Εικοσιμία σε αυτό το διάστημα φάνηκε αρκετά κουρασμένη κάτι που δικαιολογείται μιας και έχει ξεκινήσει την προετοιμασίας πολύ αργότερα από τον αντίπαλο της. 

Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραΐσκος, Χρηστάτος, Τασιούλης, Κουμαριώτης, Μινέτος Χρ., Αποστολάτος, Ντουκάϊ, Κονόμη, Μπλιάμπτης, Μινέτος Γιαν., Γερασιμάτος.
Έπαιξαν και οι: Κοκκόσης, Δράμης, Τσιγαρίδας, Κόρμαλης, Καραίσκος Σπ., Μενεγάτος και Μινέτος Αλ..
Σάμη:(Θ. Βουκελάτος), Καλιβωκάς Δημ., Μηλιαρέσης, Δευτεραίος, Μεσοροπιάν, Τουλάτος Β., Μωραίτης, Καππάτος, Αλυσανδράτος, Περιβολάρης, Αμούργης Γ., Καλιβωκάς Γερ..
Έπαιξαν και οι: Φουρφουρής, Σκιαδαρέσης, Μινέτος, Νικολοβιέννης, Χειμώνας, Βιτωράτος Κ., Άννινος, Τουλάτος Στ., Βιτωράτος Κ. και Μιχαλίτσης

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.