ΝΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟ



Mε το δεξί μπήκε ο Πυλαριακος στο 2013 νικώντας στο τοπικό ντέρμπι την πολύ καλή Ερυσσο  με  (2 – 0) ,( αν και μείνε με 10 παίχτες για μεγάλο διάστημα μιας και αποβλήθηκε ο  Θεοδωράτος στο 22` με απευθείας κόκκινη κάρτα)  εδραιώνοντας ακόμα περισσότερο την θέση της στα μπαράζ
ανόδου . Η Ερυσσος προσπάθησε αρκετά ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος αλλά ήταν αρκετά άτυχη καθώς  είδε την μπάλα να σταματά  δυο φορές στο οριζόντιο δοκάρι του Πυλαριακου.
Ο Πυλαριακος μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά και στο 10` απείλησε με δυνατό σουτ του Β. Πάπα να βρίσκει σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της Ερυσσου .  Στο 15` ο Πυλαριακος θα χάσει άλλη μια ευκαιρία όταν δυνατό σουτ  του Ποταμιάνου θα διώξει δύσκολα ο τερματοφύλακας της Ερυσσου.  Στο 23` η Ερυσσος θα φανεί ατυχή  όταν το σουτ του Γ. Ταβάνι θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι.  Δεύτερο  δοκάρι (οριζόντιο)  για τους φιλοξενούμενους στο 27` μετά από φάουλ του Κοψίνη . Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Πυλαριακος  με τον Δ. Παπαδάτο όταν το πλάσε του από το σημείο του πέναλτι  θα διώξουν  πάνω στην γραμμή οι  αμυντικοί  της Ερυσσου . στο 78` ο Πυλαριακος θα ανοίξει το σκορ με τον Μπαλάι με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή (1 – 0).Και στο 82` ο Πυλαρυακος θα κλείδωση το ματς με τέρμα του Πάπα με κοντινό πλάσε (2 -0) .
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Γασπαρής Ν, Θεοδωράτος, Παπαδάτος, Κουλουμπής, Μιχελής, Μπαλάι, Κουγιανός, Σολδάτος (46' Γασπαρής Α.), Ποταμιάνος, Πάπα Β.
Έρυσσος:(Γ. Βρυώνης), Αρώνης, Καψάλης Χ., Ζαμπέλης Δ., Παπαδημητράτος, Αντύπας, Ταβάνι Γ., Τραχάνης, Ταβάνι Ν. (82' Ζαμπέλης Α.), Κουταλάς (65' Κατριβέσης), Κοψίνης, Πάπα Λ..
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.