ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ



Με νίκη άνοιξε το 2013 ο Παλληξουριακος  που στην Ίθακε κέρδισε δύσκολα τον αξιόμαχο και άτυχο (έχασες αρκετές ευκαιρίες ) Οδυσσέα με (1 – 3) . Ο Παλληξουριακος εκμεταλλευτικέ στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε και απέδρασε από την Ιθάκη με το τρίποντο, αν και πιεστικέ αρκετά με τον τερματοφύλακα του να είναι εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα .
Οι γηπεδούχοι φανήκαν ατυχή έχασαν αρκετές ευκαιρίες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, αλλά τα πολλά  προβλήματα στην άμυνα τους προδώσαν.   
Στο 7` ο Οδυσσέας θα χάσει την πρώτη του ευκαιρία όταν δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Προσαλέντη θα αναγκάσει των τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε εκπληκτική απόκρουση.   Στο 13` ο Κοσματος θα σουτάρει μέσα από την περιοχή με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων  να αποκρούει με δυσκολία . Στο 23` δυνατό σουτ από καλή θέση του  Προσαλέντη θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Παλληξουριακου. Στο 25` οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ με δυνατό σουτ του Κοσματου μέσα από την περιοχή (0 – 1). Στο 39` ο Οδυσσέας θα ισοφαρίσει με ωραίο πλάσε του  Lila (1 – 1). Στο 45+ ο Παλληξουριακος θα  ξαναπάρει κεφάλι με κοντινή προβολή του Κοσματου υστέρα από σέντρα του φαρακλού (1 – 2).  Στο 62` ο Οδυσσέας θα χάσει καλή ευκαιρία αλλά η κεφάλια του  Φατούρου θα περάσει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Παλληξουριακου. Άτυχος θα φανεί ο Οδυσσέας όταν το δυνατό σουτ από καλή θέση του Κουτσουβελη θα βρει το κάθετο δοκάρι του Μοσχόπουλου. Και στο 90` Ο Παλληξουριακος θα σκοράρει  με κεφάλια του  Κοζομπόλη για τρίτοι φορά υστέρα από κόρνερ (1 – 3) .
Οδυσσέας:(Κ. Κουτσουβέλης),  Κουτσουβέλης Ζ.-Φατούρος Φ.-Χαιδεμενάτος Γ.-Μαλικρίδας Α. (Μαρούδας Γερ)-Τριτσαρόλης  Γερ.-Μορφέσης Π (Βασιλοπυλος Γερ.)-Lila R-Νουτσάτος Δ.-Κουτσουβέλης  Π.-Προσαλέντης Ν.-Renato B.
Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Μοσχόπουλος Δ.-Γαβαλάς  Α.- Μαρκάτος  Σ.(Λαδάς)-Λυκούδης Α.-Καμινάρης Δ.-Πρεντάνος Χ. (Ζερβός)-Φαρακλός Γερ.-Κοσμάτος Ν (Λυμπερόπουλος)-Παπαδάτος Δ.-Κοζομπόλης Π.-Λαδάς Ι.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.