ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΓΙΑ 4ΑΔΑ


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωΐ στο ΔΑΚ Αργοστολίου, τα Διλινάτα συνέχισαν την ανοδική τους πορεία και νίκησαν την Σάμη με ανατροπή. Το πρώτο ημίχρονο
άνηκε αποκλειστικά στη Σάμη όπου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0, όμως το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στα Διλινάτα που γύρισαν το εις βάρος τους σκορ και πήραν άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια για τη μάχη της τετράδας, καθώς νίκησαν μια πολύ καλή ομάδα που ενδέχεται να κόψει βαθμούς από ομάδες που διεκδικούν και αυτές τετράδα.

Φιλμ του αγώνα:
*Στο 20' θα γίνει το 1-0 για την Σάμη με τον Ν.Μωραΐτη να εκτελεί με πάσα το φάουλ και τον Γ.Αμούργη να "πυροβολεί" και να στέλνει την μπάλα στο "Γ" της εστίας.
*Κάποιες μικρο ευκαιρίες για τις δύο ομάδες (περισσότερες των γηπεδούχων) που θα περάσουν ανεκμετάλλευτες θα έχει το πρώτο ημίχρονο.
*Στο 56' έμμεσο για τα Διλινάτα με τον Χ.Τζωρτζάτο να εκτελεί και τον Αρ.Αμούργη να διώχνει πάνω στην γραμμή.
*Στο 67' θα γίνει το 1-1 με τον Θ.Αναλυτή να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να νικάει τον πορτιέρο της Σάμης.
*Στο 77' θα γίνει το 1-2 με τον Σπ.Τζωρτζάτο να σουτάρει και την μπάλα να βρίσκει πάνω στον Τουλάτο να αλλάζει πορεία και να ξεγελάει τον Φιλιππάτο, σε μια φάση όπου οι παίχτες της Σάμης ήταν άτυχοι, καθότι η μπάλα δεν είχε πορεία για τα δίχτυα.
*Το τελικό 1-3 θα γίνει στο 90' μετά από ωραία παράλληλη μπαλιά του Παππά στον Γ.Αναλυτή, με τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται να σκοράρει.


Οι συνθέσεις
Σάμη:(Θ. Βουκελάτος), Φιλιππάτος, Τουλάτος, Αμούργης Αρ., Αυγερινός, Καππάτος, Μωραΐτης, Αραβαντινός, Νικολοβιένης (70' Κόκκαλης), Δευτεραίος (90' Μιχαλίτσης), Αμούργης Ι., Άννινος.
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Αλιάι, Παρασκευόπουλος (45' Θεοδωρακάτος), Αναλυτής Σ., Τζωρτζάτος Δ., Τζωρτζάτος Σ., Χαραλαμπόγλου, Μίρτο, Σκριβάνος, Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χ., Κίριο (65' Ομουριάδης).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.