ΔΙΚΑΙΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ


Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χρονιάς στο νησί μας έγινε αυτή την Κυριακή στο ΔΑΚ Αργοστολίου όπου Α.Ο.Κ.Ι. και Α.Ε.Κ. τα μοιράστηκαν όλα. Το πρώτο πράγμα που μοιράστηκαν
είναι από ένα βαθμό, δίνοντας ευκαιρία στην Εικοσιμία να πλησιάσει και διεκδικεί ακόμα και την πρώτη θέση. Το δεύτερο πράγμα που μοιράστηκαν ήταν από ένα ημίχρονο, καθώς ο Α.Ο.Κ.Ι. ήταν ανώτερος της Α.Ε.Κ. στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο2', αλλά η Α.Ε.Κ.ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, αν και έπαιζε με 10 απ΄το 46' (με 10 έμεινε και ο Α.Ο.Κ.Ι. στο 76') και ισοφάρισε με τον Κουμαριώτη 1 λεπτό πριν συμπληρωθεί το 90' λεπτό της αναμέτρησης.

Φιλμ του αγώνα:
*Μόλις στο 2' ο Α.Ο.Κ.Ι. θα ανοίξει το σκορ με τον Μπαζάρογλου να συνδυάζεται με τον Λαμπρόπουλο στην εκτέλεση του κόρνερ, να κάνει την σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Αλ.Πολλάτο να πιάνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-0.
*Στο 5' ωραία προσπάθεια του Κοσμάτου, όμως το σουτ του θα φύγει άουτ.
*Στο 34' ένα σουτ του Ζάβαλη θα φύγει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Αγκούσι.
*Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Α.Ο.Κ.Ι. στο 36' με τον Δ.Πολλάτο να βρίσκεται απέναντι από τον Άννινο, όμως το πλασέ του θα φύγει ελάχιστα άουτ.
*Στο 46' η Α.Ε.Κ. θα μείνει με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κρούτη με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση για διαμαρτυρία.
*Στο 67' ο Άννινος προλαβαίνει τη πάσα του Μπαζάρογλου στο Αλ.Πολλάτο απομακρύνοντας τον κίνδυνο.
*Στο 75' θα μείνει και ο Α.Ο.Κ.Ι. με 10 παίχτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Κανάκη για επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Αντωνόπουλο.
*Στο 89' θα γίνει το 1-1 για την Α.Ε.Κ. με τον Πολλάκη να βρίσκει ωραία μέσα στην περιοχή τον Κουμαριώτη και ο τελευταίος μόνο απέναντι στον τερματοφύλακα δεν θα αστοχήσει και θα δώσει στην ομάδα του ένα πολύτιμο βαθμό.
*Στο 90'+ ο Κοσμάτος εκτελεί φάουλ με τον Αγκούσι να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.


Οι συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Πολλάτος Δημ., Κλειτογιάννης, Φωκάς, Αλεξανδράτος, Μολφέτας, Λαμπρόπουλος, Πολλάτος Αλ., Κόμητας (86΄ Τανουσάι), Μπαζάρογλου, Βουκελάτος (68΄ Κανάκης).
Α.Ε.Κ.:(Σ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης (68΄ Πολλάκης), Περιβολάρης (80΄ Δρόσος), Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Θωμάς, Κρούτη, Κοσμάτος, Μοσχονάς (28΄ Ζάβαλης), Κουμαριώτης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.