Έσπασε το αήττητο των Προννων



 Ποδαρικό  με μεγάλη νίκη επί των Προννων  έκαναν τα Φωκατα για το 2013 σπάζοντας το αήττητο τον αντιπάλων τους , και το σημαντικότερο , πλησίασαν στους δυο βαθμούς από την κορυφή , βάζοντας πλώρη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. 

 Τα Φωκατα παίζοντας έξυπνα κατάφεραν  να ελέγχουν το παιχνίδι και με αρκετή επιμονή και υπομονή , βρήκαν τους χώρους , έχασαν ευκαιρίες ,και στο δεύτερο μέρος σκόραραν δυο τέρματα και πήραν το πολυπόθητο τρίποντο. Από την άλλη οι Προννοι δεν μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους οντάς  καλά μαρκαρισμένοι από τους αντίπαλους τους. Έχασαν ευκαιρίες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ ,αλλά δεν τα κατάφεραν ,και τώρα νιώθουν την «καυτή ανάσα » των Φωκατων .
Στο 14` οι Προννοι θα χάσουν την πρώτη τους ευκαιρία ,όταν η κεφάλια του Τραυλού από καλή  θέση θα περάσει άουτ.   Τα Φωκατα θα απειλήσουν  την εστία τον Προννων  στο 32` με την εκτελέσει  φάουλ του Γαλιατσάτου η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα. Μεγάλη ευκαιρία στο 37` για τους Προννους για να ανοίξουν το σκορ θα χάσει ο Γαλιατσάτος με το σουτ του να καταλήγει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι . Στο 55` τα Φωκατα θα ανοίξουν το σκορ με τον Σαρλανη να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά  από κόρνερ (1 – 0) . Δέκα λεπτά αργότερα  64`  οι Προννοι θα χάσουν μια καλή ευκαιρία όταν το δυνατό σουτ του  Ντεμάι πέρασε εκνευριστικά  άουτ.  Στο 66` ο Σταμενης  δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστό τον τερματοφύλακα τον Προννων σε ανεπανάληπτο τε-τα-τετ .Τα Φωκατα θα κλειδώσουν νίκη στο 81`  με δυνατά σουτ του Κουρκουμελη έξω από την περιοχή (2 – 0).
  Πρόννοι: (Καρδαράς Ηλ), Ντούκας, Κάραλης (84' Διαμαντάτος), Χιόνης (76' Σπαθης), Σολωμός, Στελλος, Κουρκουμέλης Σπ, Τραυλός, Αναγνώστης, Κατσιλίδης, Ντεμάι, Veni (69' Ταραζης).
Φωκάτα:(Μιχ. Αθηναίος), Γαβριελάτος, Αυγουστάτος (46 Κόμητας), Σερρας, Σαρλάνης, Πολυδωράτος, Hasanaliai, Dukaj Albion, Γαλιατσάτος, Κουρκουμέλης Ιωακ.(90'+ Βανδωρος), Σταμένης (86' Μαστορα), Αλεξάτος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.