WATER POLO :ΕΚΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ Κυπέλλου Ελλάδας μοιάζει με λερναία ύδρα, αφού την ώρα που λύνεται ένα πρόβλημα, προκύπτει κάποιο καινούριο.


Η υποβάθμιση του κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζεται κανονικότατα και με τον νόμο που λέμε.
Η ΚΟΕ μόλις εξέδωσε την προκήρυξη της τρίτης φάσης, στην οποία αναφέρεται ότι ο ΠΑΟΚ αποχώρησε από τον θεσμό και η Χίος προκρίνεται χωρίς αγώνα στο Φάιναλ 4.
Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, που 1 ομάδα προκρίνεται στο Φάιναλ 4 χωρίς να έχει αγωνιστεί καθόλου, αφού ούτε το Καλαμάκι πήγε να παίξει στην Χίο, ούτε ο ΠΑΟΚ τώρα.
Προφανώς, η ΚΟΕ, είναι πλέον υποχρεωμένη να διασώσει τον
θεσμό του κυπέλλου από την επόμενη περίοδο, και ελπίζω να βρει τον τρόπο να το κάνει και να μην στερείται ιδεών, ζητώντας ως συνήθως, από τα σωματεία να κάνουν τις εισηγήσεις τους (λες και δεν υπάρχουν άτομα στην ΚΟΕ που πληρώνονται για αυτή την δουλειά).

Το Aquaticsnews επικοινώνησε με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Γιάννη Παπαγιαννάκη και εκείνος μας δήλωσε αρχικά ότι «πράγματι, στείλαμε στην ΚΟΕ ένα έγγραφο, με το οποίο γνωστοποιούμε ότι αδυνατούμε να ταξιδέψουμε στο νησί της Χίου, λόγω μεγάλου κόστους που δεν μπορούμε να καλύψουμε. Ωστόσο, προσωπικά ήρθα σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Χίου και συγκεκριμένα τον Μάκη Βολτυράκη, προτείνοντας να διεξαχθεί ο αγώνας στην Αθήνα».
Και συμπλήρωσε ότι «εκείνοι δεν φάνηκαν αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά τίθεται θέμα με τους χορηγούς του ΝΟΧ. Πάντως, τις επόμενες ώρες ή το αργότερο αύριο το πρωί θα γνωρίζουμε ακριβώς τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο σενάρια ενεργά, να διεξαχθεί ο αγώνας στην Αθήνα ή να μην διεξαχθεί καθόλου και να αποχωρήσουμε».
Όπως, λοιπόν, καταλαβαίνετε, θα υπάρξει και συνέχεια στη συγκεκριμένη ιστορία, ενώ για ό,τι νεότερο υπάρχει θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
Πάντως, χαριτολογώντας θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας μοιάζει με λερναία ύδρα, αφού την ώρα που λύνεται ένα πρόβλημα, προκύπτει κάποιο καινούριο.

Για την ιστορία, τα 3 παιχνίδια που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη:

17.30 ΟΥΚ Βόλου - Βουλιαγμένη
20.30 Παναθηναικός - Αργοστόλι
20.30 Πανιώνιος - Ολυμπιακός
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.