ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Ο Α.Ο. Εικοσιμιας μετά τα όσα συνέβησαν αυτή την εβδομάδα, και το αν θα κατέβει, δεν θα κατέβει, η ομάδα στα υπόλοιπα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Δ` εθνικής, με την απόφαση τελικά να είναι θετική με τον πρόεδρο της ομάδος Γ. Λυκούδη   να δίνει  τελικά την λύση, θα φιλοξενήσει στα
πλαίσια της 22ης αγωνιστικής  τον Ατρόμητο Λάππας στο γήπεδο τον Κεραμειων την Κυριακή  στης 13:00. Έναν αγώνα με αρκετά θέλω από τους παίχτες που πρέπει να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων και να προσπαθήσουν να  πάρουν το τρίποντο. Ο  Ατρόμητο Λάππας τα τελευταία ματς δεν βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν την ομάδα από την Λάππα στον υποβιβασμό.   

Όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο της Δ’ Εθνικής η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ έκρινε σωστό να βάζει κοινή ώρα έναρξης των αγώνων μεταξύ των ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο. Από την στιγμή που το ματς Εικοσιμία – Ατρόμητος Λάππα για την 22η αγωνιστική του 6ου Ομίλου, θα ξεκινήσει στη 1μ.μ. για συγκοινωνιακούς λόγους, την ίδια ώρα μεταφέρθηκαν και τα ματς Διαγόρας – Θύελλα και Αστέρας Αμαλιάδας -Βρασιές.
Κανονικά σέντρα στις 5μ.μ. στον αγώνα Αχαϊκή – Παναιγιάλειος και Εράνη – Πανόπουλο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (6ος όμιλος - 22η αγωνιστική)
13:00 Αστέρας Αμαλιάδας - Βρασιές
13:00 Διαγόρας Βραχνέικων - Θύελλα Πατρών
13:00 Εικοσιμία - Ατρόμητος Λάππα
17:00 Αχαϊκή - Παναιγιάλειος
17:00 Εράνη Φιλιατρών - ΠΦΟ Πανόπουλου
Τσιλιβή - Πάμισος 0-3 α.α.
Ολυμπιακός Γυθείου - Τριταιϊκός 3-0 α.α.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.