Άριστες εντυπώσεις από τη συμμετοχή στο SBC Salonica Camp

Το κεφαλλονίτικο μπάσκετ βρίσκεται σε συνεχή πρόοδο και αυτό φάνηκε και από τη συμμετοχή αθλητών από το νησί, σε ένα από τα καλύτερα καλοκαιρινά καμπ της Ελλάδας, το περίφημο SBC Salonica Basketball Camp του Θόδωρου Ροδόπουλου.

O Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, έστειλε και φέτος πέντε Κεφαλονίτες αθλητές, στο διάστημα από 26 Ιουνίου μέχρι και την 1η Ιουλίου και οι εντυπώσεις που αποκόμισαν ήταν άριστες.

Τα παιδιά έδειξαν ενθουσιασμένα με τις συνθήκες που βρήκαν στο καμπ, καθώς υπήρχε συμμετοχή του Αμερικανού προπονητή Στιβ Σπένσερ, ενώ το «παρών» έδωσαν διάσημοι Έλληνες αθλητές, όπως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Χαραλαμπίδης.


Παράλληλα, η αγωνιστική τους εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή, καθώς συμμετείχαν στα Ολ Σταρ Γκέιμ του καμπ, αποκτώντας αγωνιστικές παραστάσεις που είναι σίγουρο ότι θα τους φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

«Δίνουμε ραντεβού για το χρόνου»

Την αποστολή στη Θεσσαλονίκη συνόδευσε ο προπονητή του Α.Σ.Κ. Πάνος Ματιάτος ο οποίος τόνισε για το καμπ: «Για άλλη μία χρονιά τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα από τη διαβίωσή τους στο SBS  καμπ στη Θεσσαλονίκη.  Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου που το καμπ θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα , καθώς θα συμπληρωθούν τα τριάντα  χρόνια του».

Για όλες τις ειδήσεις του Α.Σ.Κ. επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο www.askefalonia.gr

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.