ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


O   ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  είναι ο πρωταθλητής στην Β` κατηγορία μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2 που έφερε στο τρίτο  παιχνίδι της σειράς τον τελικών με αντίπαλο την ομάδα της ΣΑΜΗΣ  εκτός έδρας  , και με σύνολο μια νίκη και δυο ισοπαλίες σήκωσε την κούπα στην μικρή κατηγορία .
Το ματς ξεκίνησε με τον Παλληξουριακο να είναι πιο επιθετικός με αποτέλεσμα να έχει δοκάρι στο 7` σε κεφαλιά του Πρεντανου .  Στην συνέχεια η γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς, έχοντας κατοχή  μπάλας   αλλά χωρίς να απειλήσουν την εστία του Παλληξουριακου . Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0
, η γηπεδούχοι εκμεταλλευτήκαν ένα λάθος στην άμυνα τον φιλοξενουμένων στο 43` και με τον  Α. Αμούργης άνοιξαν το σκορ 1-0.
Στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι  να διεκδικήσουν το ματς,  και δεν άργησε να καρποφορήσει η υπεροχή τους , στο 50` με Διονύση Αλυσανδρατο  ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ωραίο συνδυασμό από αριστερά τον Αμουργη -Νικολοβιενη- Ζησηματο  έφερε τους γηπεδούχους να προηγούνται  με 2-0 . Και ενώ όλα πήγαιναν καλά για τους γηπεδούχους στο 56`  ήρθε η φασει  της μύωσης του σκορ για τον Παλληξουριακο με τον Γαβαλά( εδώ να πούμε ότι η γηπεδούχοι  φωνάζουν για οφσάιντ  του σκόρερ που δεν καταλογίστηκε από τον βοηθό) . Και σαν να μην  έφταναν  όλα αυτά για τους γηπεδούχους  στο 70` ο Παλληξουριακος έφερε το ματς στα ίσια με τον Μαρκάτο. Κάπου εκεί ο αγώνας τελείωσε με τον Παλληξπυριακο να πανηγυρίζει  την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β` κατηγορίας  στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από δυο χρόνια .  Η ομάδα της Σάμης  μένει με την γλυκόπικρη γεύση της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, και ότι τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια  του πρωταθλήματος.  
Σαμη:Βελισσαρατος Α., Καππατος Σ., Ζησιματος Γ., Δευταιρεος Γ., Αυγερινος Ε. (Τουλατος), Σταμουλης Π., Αμουργης Α., Νικολοβιενης Κ., Αλυσανδρατος Δ., Περιβολαρης Π. (Παπαλαμπρος Λ.), Metaj Renard (Κοκκαλης). 
Παλληξουριακος:Λαδας Ι. Πρεντανος Δ., Λυκουδης Α. (Γαβαλας Α.), Καμιναρης Δ., Παπαδατος Δ. (Μαζαρακης Γ.), Κατσιβελης Π. (Λαδας Ι.) Μαρκατος Σπ., Μαρκατος Σωκ., Λυμπεροπουλος Κ., Μαυροειδης Χ., Γαλανος Δ.
      
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.