MATΣ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΔΙΛΙΝΑΤΑ - ΑΟΚΙ 3 - 2

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα ΓΚΟΛ-ΚΙΤΡΙΝΕΣ-ΚΟΚΚΙΝΕΣ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ-ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡ και ενα φινάλε που ίσως θα γινόταν η καλύτερη ταινία θρίλερ, είδαμε σήμερα στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ απο δυο ομάδες οι οποίες ήθελαν όσο τίποτε την νίκη πρόκριση για τους αγώνες μπαράζ στην Δ εθνική .
Ο αγώνας ξεκίνησε με τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ να έχουν τον έλεγχο στα πρώτα 45 λεπτά χωρίς όμως να δημιουργούν την μεγάλη φάση. Έτσι σε μια αντεπίθεση το ΑΟΚΙ στο 44 λεπτό  κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του ΦΩΚΑ .Εκτελεί ο Μπαζαρογλου και ο τερματοφύλακας τον Διλινατον αποκρούει.

Στην συνεχεία βγαίνει στην κόντρα  τα Διλινατα κερδίζουν πέναλτι  και ανοίγουν το σκορ με τον ΤΖΩΡΤΖΑΤΟ.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκηνησε με μια μεγαλη ευκαιρία για τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ με τον
Αναλυτή  ο όποιος σε μια αντεπίθεση πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα του ΑΟΚΙ  αλλά η μπάλα κατέληξε βασανιστικά έξω .
Απο εκείνο το σημείο και μετά το ΑΟΚΙ ηταν αυτο που φαινόταν στο γήπεδο και έδειχνε σιγά σιγά οτι μπορεί να βάλει το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση  και τα κατάφερε στο 80 λεπτό με τον Βουκελατο  σε μια αδράνεια της άμυνας τον Διλινατων.
 Από το σημείο αυτό και μετά ξεκίνησε το θρίλερ  του ματς. Διακοπή στο 85 λεπτό με επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο, επεισόδια στην κερκίδα κόκκινες σε ποδοσφαιριστές, κυνηγητό πέφτει έξω από το γήπεδο, ενώ οι διαιτητές έχουν κλειδωθεί στα αποδυτήρια.
Μετα την επιστροφή τον διαιτητών που είχαν φύγει στα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση ξεκιναει το παιχνιδι για να παιχτουν τα τελαιυταο δραματικα λεπτα οπου θα τα δουμε ολα .Γκολ για τα Διλινατα στο 91 λεπτό με τον Αναλυτη. Ισοφάριση για τον ΑΟΚΙ στο 93 λεπτό και ενώ όλοι πίστευαν ότι το ματς έληξε ήρθε ο τερματοφύλακας τον Διλινατον στην τελευταία φάση του ματς στο 94 λεπτό να κάνει το 3-2 για την ομάδα του στέλνοντας παίκτες -παράγοντες -φιλάθλους σε έξαλλους πανηγυρισμούς  για την νίκη πρόκριση.

Διλινάτα:(Τ. Φωής), Αλιάϊ, Λάσκαρης (84΄Τσάκος), Αναλυτής Θεοδ., Μύρτο, Τζωρτζάτος Κ., Crusciel Seb. (59΄Μηλιώνης), Βαγγελάτος, Τζωρτζάτος Διον., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Σκιβάνος (78΄Μανώλης)
Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος), Μαρκαντωνάτος, Κλειτογιάννης, Τζάκης (59΄Πολλάτος Δημ.), Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος, Φωκάς, Μεσοροπιάν Θ, Κανάκης, Πολλάτος Αλ. (81΄Πολλάτος Δ.), Μπαζάρογλου (53΄ Κόμητας), Βουκελάτος Γιαν..

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.