«Εμφύλιος» στην ΕΠΟ!

Ζητούν... πτώση Σαρρή, δύο Ενώσεις . Άρχισαν τα... όργανα στην ΕΠΟ καθώς η ΕΠΣ Ηρακλείου και η ΕΠΣ Κιλκίς, ζητούν την έκπτωση του προέδρου Γιώργου Σαρρή αλλά και των μελών του Δ.Σ.!

 Συγκεκριμένα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καθώς μέσω αίτησης που κατέθεσαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαποστόλου, ζητούν την έκπτωση της διοίκησης λόγω σειράς παραβάσεων! Οι δύο πρόεδροι των Ενώσεων που... ανήκουν στην αντιπολίτευση, κατηγορούν τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, ότι προσέλαβε την ανιψιά του με μηνιαίο μισθό που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ, ενώ καταγγέλλουν ότι μετά την εκλογή της στις αρχαιρεσίες της 6ης Οκτωβρίου του 2012, η νέα διοίκηση έχει προβεί σε σειρά παραβάσεων που είναι αμφισβητήσιμες και θα έπρεπε να οδηγήσουν σε νέες εκλογές.

Η κλήση επιδόθηκε στις 14:30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας και τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν την Τρίτη 28/5 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
Η έκπτωση του Δ.Σ της ΕΠΟ ζητείται για τους ακόλουθους λόγους:
1.       Επειδή κακώς προσελήφθη από την ΕΠΟ, συγγενικό πρόσωπο του προέδρου της
2.       Επειδή ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα βάσει του καταστατικού για τη θέση που κατέχει (πτυχίο ΑΕΙ και ξένης γλώσσας)
3.       Επειδή τροποποιήθηκε ο Κανονισμός Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, με την υπογραφή του «ποδοσφαιρικού μνημονίου», κατά παράβαση των κανονισμών.
4.       Επειδή η συγχώνευση Γ’ και Δ’ Εθνικής σε μία κατηγορία, έγινε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου κατά παράβαση των κανονισμών.
5.       Επειδή η σύμβαση με το Travel Plan που υπεγράφη από την προηγούμενη διοίκηση και εφαρμόζεται από την παρούσα, δεν πέρασε από το Δ.Σ.της ΕΠΟ
6.       Επειδή σε κάθε Δ.Σ της ΕΠΟ, παρίστανται εκ περιτροπής πέντε αναπληρωματικά μέλη, των οποίων η αποζημίωση βαραίνει την Ομοσπονδία.

Οι αντιδράσεις από την ΕΠΟ
Οι πρώτες αντιδράσεις από την ηγετική ομάδα της ΕΠΟ που βρίσκεται στο Λονδίνο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ότι οι λόγοι των ασφαλιστικών μέτρων δεν είναι καθόλου σοιβαροί.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.