ΑΝΩΓΗ ΚΑΙ ΕΡΥΣΣΟΣ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξεκίνησε η Γ` κατηγορία  με δυο παιχνίδια που έγιναν αυτό το Σάββατο .
ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΕΡΥΣΣΟΣ ΕΚΤΟΣ













Στο Δακ  Αργοστολιού η Αναγέννηση υποδέχτηκε την Ερυσσο  σε ένα αρκετά καλό ματς και από τις δυο ομάδες. Η γηπεδούχοι παρά  την  μακρόχρονη απουσία τους από τα γήπεδα διεκδικήσαν το ματς
με όλες τους της δυνάμεις  ειδικότερα στο πρώτο μέρος όπου ήταν καλύτερη χάνοντας  αρκετά καλές ευκαιρίες  . Στο δεύτερο μέρος η Ερυσσο πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να άνοιξη το σκορ στο 59` με τον  Αρώνη με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν αλλά δίχως αποτέλεσμα . Στο 92` η γηπεδούχοι παραλίγο να σκοράρουν με τον Κουταβα αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι της Ερυσσου.
Αναγέννηση:(Χ. Παπαναστασάτος), Μενεγάτος, Καλιβωκάς, Πούλα, Κουταβάς, Παπαναστασάτος Χ. (25΄Δρακάτος Χρ.), Γασπαρινάτος, Nuredini G,Μιχαλάτος, Ανδρικόπουλος, Giga M., Καρλής,
Έρυσσος:(Γ. Βρυώνης), Καμπανός, Ζαμπέλης Γ., Ζαμπέλης Δ., Αντύπας, Tavani G, Σκιαδαρέδης Π., Βρυώνης Π. (46΄Αρώνης), Ζαμπέλης Απ., Παυλακίδης (53΄Κουταλάς), Μπέλος, Καββαδίας ( 57΄Νικολετάτος).

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΝΩΓΗ 
 











 Με νίκη ξεκίνησε της υποχρέωση της για το πρωτάθλημα της Γ` κατηγορίας  η Ανωγη  όπου επιβλήθηκε του Παπυργιακου με 1-0.
Το ματς ήταν αρκετά καλό με τις δυο ομάδες να προσπαθούν για την νίκη. Η γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο καλύτερο τους διάστημα και συγκεκριμένα στο36` ο Παπαδάτος εκμεταλλευτικέ λάθος τις άμυνας  τον φιλοξενουμένων 1-0. Από εκεί και περά και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σημειώσουν τέρμα αλλά λίγο η απειρία λίγο  η τύχη δεν τα κατάφεραν . Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη.
Ανωγη:Tzoyγανατος Α., Γερολυματος Σ., Αντωνοπουλος Α. (Μιλτιαδη Ε.), Μπενατος Χ. (Νασο Α.), Παπαδατος Δ., Φραγκισκατος Α., Σουλας Γ., Λυκουδης Μ., Μπενατος Γ., Μαρουλης Δ., Χοτζαι Α. 
Παπυργιακος:Κομηνος Δ., Μενεγατος Β., Χατζηφωτιαδης Χ., Τριτσης Χ., Στρακατος Σ., Σπηλιωτης Μ., Παγουλατος Γ., Κοκκοσης Γ., Κοκκοσης Α. (Ραπτης), Μπαλας Μ. (Αλυσανδρατος), Δευτεραιος Γ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδεια ειμαι παικτης της ερυσσου και το γκολ για την ερυσσο το εβαλε ο μπελος οχι ο αρωνης ευχαριστω