Βαγγέλης Μαζαράκης στο ρολό του Ανακριτή???


Η είδηση αυτή μα ήρθε με e-mail από http://www.othrysnet.gr τους ευχαριστούμε πολύ 
UEFA, Νυόν 2010 Michel Platini  - E.Μαζαρακης.(www.epski.gr)
 
ΣτοΔιοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ παρουσιάστηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας κ. Δημήτρης Κουτρουμάνος ο οποίος αρκετά συγκινημένος προσπάθησε να πείσει τους άλλους συναδέλφους του ότι δε συνέβη τίποτε παράξενο στη Μάλτα. Απέδωσε τα πάντα σε δημοσιογράφο της Λαμίας και επετέθη στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού. 
Ωστόσο φαίνεται ότι δεν έπεισε, καθώς από το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., δόθηκε εξουσιοδότηση στον πρόεδρο κ. Πιλάβιο να ορίσει τριμελή επιτροπή {η σύνθεση της οποίας δεν ανακοινώθηκε} και η οποία θα διερευνήσει όσο γίνεται γρηγορότερα την υπόθεση Μάλτα 14-1 επειδή ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας ανέστειλε την ιδιότητά του ως μέλους του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και προέδρου της Ε.Π.Σ. μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.


Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ΟΘΡΥΣ ΝΕΤ φέρουν να προτάθηκε στο μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και Πρόεδρο Ε.Π.Σ. Κεφαλλήνιας κ. Ε. Μαζαράκη να κάνει τις ανακρίσεις επειδή θεωρείται το πλέον έμπειρο και ακέραιο στέλεχος της Ε.Π.Ο. για να διαχειριστεί την υπόθεση και επειδή διατηρεί ο ίδιος σχέσεις με την UEFA. 
Διαβάστε εδώ την αναφορά μας στο θέμα
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.