ΜΕΤΡΗΣΕ Η ΕΔΡΑ 2-1 ΝΙΚΗ ΓΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΝΟΥΣ



Με νικητή τους Προννους  (2-1) έληξε το ντέρμπι με τα Φωκατα  στης Β` κατηγορίας για την 1η  αγωνιστική. Και τα δυο σωματεία μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αρκετά δυνατά δείχνοντας από την αρχή ότι είναι τα δυο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

·         Την πρώτη  φάση του αγώνα θα την χάσουν  τα Φωκατα με τον Σταμένη στο 20` αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Προννων.
·         Ένα δυνατό σουτ  του   Ντεμάι για λογαριασμό των Προννων θα απόκρουση δύσκολα  σε κορνερ ο Δίλαλος.
·         Στο 23` ο Βανδωρος  Λ. θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για τα Φωκατα .
·         Δοκάρι θα έχουν η Προννοι στο 44` σε δυνατό σουτ του Αναγνώστη.
·         Στης καθυστέρησης του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα των Προννων θα ανοίξει το σκορ με τον Κατσιλίδη με κοντινό πλάσε (1-0).
·         Με την σέντρα τα Φωκατα θα ευτυχήσουν  να ισοφαρίσουν με τον  Ψυχογιό να επιχειρεί ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή και να κρεμαει   τον τερματοφύλακα των Προννων(1-1).
·         Στο 65' οι γηπεδούχοι θα μπουν στην θέση του οδηγού όταν το σουτ στην κίνηση του Τραυλού  θα βρει στόχο  διαμορφώνοντας  και το τελικό  αποτέλεσμα  2-1
ΠΡΟΝΝΟΙ: (Δόρης Λιναρδάτος): Ντούκας, Σολωμός, Σελάι (63' Καραλής), Λιναρδάτος, Ταραζής, Κουρκουμέλης Σ., Τραυλός, Αναγνώστης, Στέλλος, Ντεμάι, Κατσιλίδης (78' Σπαθής).
ΦΩΚΑΤΑ: (Μιχάλης Αθηναίος), Δίλλαλος, Σέρρας (44' Ψυχογιός), Στρόφυλλας, Μάστορας, Πολυδωράτος, Χασαναλιάι, Σταμένης, Κόμητας, Βανδώρος (68'  Κουρκουμέλης Ι.), Γαλιατσάτος, Αλεξάτος.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o proponhths ton pronnon legete kardaras hlias