ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ.



Μεγάλη νίκη για την Εικοσιμια στο ντέρμπι της αγωνιστικής  κερδίζοντας  τον ΑΟΚΙ με  (1-0). Διατηρώντας ταυτόχρονα το αήττητο  σερί της. Ο αγώνας  ήταν μοιρασμένος με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου , λίγες αξιόλογες φάσεις  ειδικότερα στο πρώτο μέρος . Στο δεύτερο ο ΑΟΚΙ
 έχοντας μείνει πίσω στο σκορ Βγήκε μπροστά, έχασε πέναλτι  , έφτιαξε καλά φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφαρίσει .
*Μόλις στο 2` η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ θα ανοίξει το σκορ   με τον Γερασιματο  με δυνατό συρτό  σουτ .  
*Στο 13΄ωραία μπαλιά του Μπαζάρογλου  στον Δ. Πολλάτο με τον τερματοφύλακα της Εικοσιμιας να προλαβαίνει  την τελευταία στιγμή διώχνοντας την μπάλα.
*Στο 36` φάουλ του Μπαζάρογλου λίγο έξω από τα δοκάρι  του Καραϊσκου.
* Στο 53` ο Σπανός θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κουμαριωτη , την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μπαζάρογλου με τον Καραϊσκο να του λέει ΟΧΙ  χάνοντας έτσι την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια .
*Στο 60` η Εικοσιμια θα χάσει μοναδική ευκαιρία να κλείδωση το ματς όταν το σουτ που επιχείρησε ο Αντ. Κορσιανος βρήκε το οριζόντιο δοκάρι  του Μαρκαντωνάτου.
* Στο 75΄ διαγώνιο σουτ από πλεονεκτική θέση  του Ι. Μινέτος  θα καταλήξει άουτ.
 Α.Ο.Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραΐσκος, Κουμαριώτης, Ντουκάι (71΄Μινέτος Ι.), Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ., Μπούσι, Κορσιάνος Π. (46΄Μινέτος Χρ.), Βολτέρας, Στεφανάτος Π. (86΄Αντωνάτος), Γερασιμάτος, Κουλάκης.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Μαρκαντωνάτος Δημ., Μοντεσάντος, Μεσοροπιάν (46΄Μαρκαντωνάτος Δ.), Αλεξανδράτος, Κόμητας, Πολλάτος Δημ., Σπανός (80΄Μολφέτας), Μπαζάρογλου, Βουκελάτος Ι. (46΄Κοντοζής), Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.