ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΣΑΜΗ



Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι των ουραγών(2-2)  στην Ιθάκη μεταξύ του ΟΔΥΣΣΕΑ και της ΣΑΜΗΣ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ήθελαν τη νίκη που θα τους έδινε το δικαίωμα να ξεφύγουν και να δουν περισσότερο αισιόδοξα το μέλλον. Το ματς ήταν αρκετά καλό με τους Σαμικους να περνούν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 89`.

*Η Σάμη θα προηγηθεί στο 37` με τον Γιάννη Αμούγη που εκμεταλλευτικέ την ταχύτητα του  βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας του Οδυσσέα και αφού πέρασε και των τερματοφύλακα πλασάρε  γράφοντας το (0-1) για του φιλοξενούμενους .  Ο Οδυσσέας θα ισοφαρίσει   στο 53` με κοντινό πλάσε του  Κουτσουβέλη εκμεταλλευόμενος την σύγχυση των αμυντικών της Σάμης .
* Ο ίδιος παίχτης στο 77` θα βάλει τον Οδυσσέα στην θέση του οδηγού  με πλάσε μέσα από την περιοχή της Σάμης (2-1) .
*Η λύτρωση για τους Σαμικούς  θα έρθει στο 89` με τον Καππατο να εκμεταλλεύεται  το λάθος  των αμυντικών του Οδυσσέα  και να πλασάρει των τερματοφύλακα γράφοντας  το ( 2-2).  
Σάμη:(Θ. Βουκελάτος), Καλιβωκάς, Τουλάτος, Μιχαλίτσης Μαρ., Καππάτος, Σκιαδαρέσης, Δευτεραίος, Νικολοβιέννης, Σταμούλης, (80' Χειμώνας), Αμούργης Αρ., Αμούργης Γ., Βιτωράτος Κ. (65' Αντωνάτος Κ.).
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: (Κώστας Κουτσούβελης), Κουτσουβέλης Ζ., Φατούρος, Νουτσάτος, Αργυρακάκης, Μαλιακρίδας, Μορφέσης, Βλήσμας, Χαίδεμενάτος, Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης, Γαλάτης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.