ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ



 Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι Διεξήχθη  σήμερα   στο  Δακ   Αργοστολιού στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής  για την Α` κατηγορίας όπου ο πρωτοπόρος και ασταμάτητος  Παλληξουριακος  κατάφερε να φυγή νικητής με 1-0 του μαχητικού και πολύ αγχωμένου Παγκεφαλληνιακου . Η
 άνθρωποι  του «Παγκε» έχουν αρκετά παράπονα από το διαιτητικό τρίο , με τον προπονητή τους μετά το τέλος  του παιχνιδιού  να διαμαρτύρεται έντονα στους διαιτητές του αγώνα . Ο Παλληξουριακος κατάφερε με υπομονή και επιμονή να μπλοκάρει τα ατού του Παγκεφαλληνιακου και να τους ρίξει στην παγίδα της μακρινής μπαλιάς με του αμυντικούς του να διώχνουν άνετα .
* Στο 14΄ Ο Παλληξουριακος θα απειλήσει με σουτ του Καμινάρη έξω από την περιοχή με την μπάλα να  περνά άουτ.
*Στο 21` το σουτ του  Κοζομπόλη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Πολλάκης.
*Στο 26` θα ακυρωθεί σωστά γκολ του ¨Παγκε» ως  οφσάιντ.
* Στο 44` ο Παλληξουριακος θα πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ν. Κοσμάτο που εκμεταλλευτικέ την ασυνεννοησία των αμυντικών του «Παγκε» και με πλάσε άνοιξε το σκορ (1-0 ).
* Στο 55'  σε σέντρα του Διακρούση ο Κίριο με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παλληξουριακου αλλά ο Β. Διαιτητή θα σήκωση την σημαία του υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ  σηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών (μάλλον δεν ήταν) .
* Στο 68'  σε βαθιά μπαλιά του  Μερολάϊ ο  Πλατανίτη θα πιάσει γυριστό σουτ με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.
*Στο 87` ο Ροζάριο θα σουτάρει από καλή θέση αλλά ο Λαδας  θα δηλώσει  πάρων.
Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Λαδάς, Γαβαλάς, Μαυροειδής, Βολντνίσκι, Λυκούδης (83' Μαρκάτος), Ζερβός, Κοζομπόλης (55' Αραβαντινός), Καμινάρης, Παπαδάτος, Κοσμάτος (58' Μαρκέτος), Λυμπερόπουλος.
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Πολλάκης, Κουλουμπής Ν., Γασπαρινάτος, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Διακρούσης (72' Βουκελάτος), Γιαννάτος (Ροζάριο), Μερολάϊ, Πλατανίτης, Ζαίμι, Κίριος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.