Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις!




 Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση, ΑΝΩΓΗΣ  - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΥ , με την οποία άνοιξε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας . Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 αν και  προσπάθησαν για τη νίκη και είχαν από δύο-τρεις καλές ευκαιρίες .

 *Στο 10` διαγώνιο σουτ  Αντωνάτου απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Παπυργιακου.
*Στο 13` η ΑΝΩΓΗ θα ανοίξει το σκορ με τον Αντωνατο  με κοντινό σουτ (1-0). 
*Η ισοφάριση για το Πυργί  θα έρθει  επτά λεπτά  αργότερα 20` με τον Μενεγατο να πλασάρει σωστά από το ύψος της μικρής περιοχής (1-1) .
* Στο 37' ο Αντωνατος θα δόση εκ νέου προβάδισμα στην Ανωγη  περνώντας έξυπνα την μπάλα πάνω από των τερματοφύλακα του Παπυργιακου(2 – 1) .
* Στο 51' όταν το σουτ του Ερμάλ θα καταλήξει στο δοκάρι της Ανωγης .
*Στο 55` ο Παπυργιακος θα φέρει το ματς στα ίσια με κεφάλια του  Τουρλα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ερμάλ (2.- 2 )
* Την ευκαιρία του αγώνα θα την χάσει ο  Ερμάλ  ύστερα από βολέ του τερματοφύλακα του Παπυργιακου θα φυγή μονός προς την εστία της Ανωγης   αλλά θα μπερδευτεί δίνοντας την ευκαιρία στους αμυντικούς να διώξουν όπως όπως.  
* Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει στον Παπυργιακο  θα πετύχει ο Β. Μενεγάτος και ο Διαιτητης  το ακύρωσε σαν οφσάιντ.


Ανωγή:(Γ. Μαλλιώρης), Αντωνέλος Σπ., Αντωνόπουλος (52' Σούλας), Χοτζάϊ (75' Γερολυμάτος), Ρουχωτάς, Αδηλίνης, Γιακουμάτος, Μαλλιώρης, μαρούλης, Αντωνάτος Ηλ., Μπερδεμπές (46' Μπενάτος), Παπαδάτος. 
Παπυργιακός:(Π. Καρούσος), Μενεγάτος Α. Κοκκόσης Γ., Απέργης, Χατζηφωτιάδης, Παγουλάτος, Ερμάλ, Κλωνής (46' Τούρλας), Σπηλιώτης (4' λ.τ. Γασπαρινάτος), Στρακάτος, Κουμαριώτης, Μενεγάτος Β..




 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.