Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ - 6ος ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ.

Πάμισος - Αστέρας Αμαλιάδας:  2 - 2   
Παρουσία περίπου 700 φίλων του ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Μεσσήνης ο Πάμισος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα Αμαλιάδας, "δουλεύοντας" έτσι για την Καλαμάτα που αναρριχήθηκε ξανά στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο  29΄ με κεφαλιά του Ηλιόπουλου μετά από σέντρα του Πατσιώτη, για να ισοφαρίσει ο Φερεκίδης για τον Αστέρα στο 53΄ (1-1). Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πλήρη ανατροπή σημειώνοντας και δεύτερο γκολ στο 58΄ με το Γουβαλάρη (1-2). Στο 90΄ ο Αντωνίου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση και διαμαρτυρίες. Ο Αστέρας τελείωσε με δέκα παίκτες το ματς αφού αποβλήθηκαν στο 71΄ ο Παρασκευόπουλος Ι. με δεύτερη κίτρινη και στο 80΄ ο Γκέρτσος. Για τον Πάμισο αποβλήθηκε ο Καπακλής στο 59΄ με δεύτερη κίτρινη. Στο  16΄ ο Δαβουρλής εκτέλεσε φάουλ για τον Αστέρα και ο Αντωνίου του Πάμισου στην προσπάθειά του να διώξει με το κεφάλι, έστειλε τη μπάλα προς τα πίσω, στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ομάδας του.
Σπάρτη - Εράνη Φιλιατρών:  0 - 0  
Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Σπάρτης. 
Εθνικός Σαγέϊκων - Διαγόρας Βραχνεΐκων:  0  - 0
Ένα ακόμη παιχνίδι  χωρίς ήττα για το Διαγόρα με τον Αντρέα Ζήκο στον πάγκο του. Αυτή τη φορά πήρε ισοπαλία στο Λιμνοχώρι από τον Εθνικό. 
Τριταιϊκός - Μεσσηνιακός:  5 - 0 
Ο Τριταιϊκός συνέτριψε το Μεσσηνιακό με 5-0. Στο 30΄ ο Γραμματικόπουλος Γ. σημείωσε το 1-0, για να διπλασιάσει ο Γραμματικόπουλος Ν. στο 38΄ (2-0). Στη συνέχεια ο Γραμματικόπουλος Γ. σκόραρε και πάλι κάνοντας το 3-0 στο 52΄, ενώ στο 57΄ ο Μπαζάρογλου ανέβασε σε 4-0 το δείκτη του σκορ. Την τελική του μορφή έδωσε στο σκορ ο Μελετίδης στο 75΄  (5-0).  
Ζαβλάνι - Αχαϊκή:  0 - 1
Με γκολ του Σπυρόπουλου στο 68΄ η Αχαϊκή πήρε σπουδαίο "διπλό" από το Ζαβλάνι. Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν ανώτεροι και έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν.   
Κυπαρισσία - Ατρόμητος Λάππα: 0 - 1
Ένα γκολ που σημείωσε ο Μπούρδος στο 42ο λεπτό ήταν αρκετό να δώσει στον Ατρόμητο Λάππα τη νίκη επί της Κυπαρισσίας με 1-0.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ – ΚΡΟΚΕΕΣ:3 - 1
Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες η ομάδα του Αστέρα Μαχαιράδου πήρε την πρώτη της νίκη μετά από αρκετές εβδομάδες. 
"Θύμα" της η ομάδα των Κροκεών που έδειξε αδύναμη στον αμυντικό τομέα, με το σκορ να είναι μικρό σε διαστάσεις για την εικόνα του αγώνα. Η ζακυνθινή ομάδα εκτός των τριών γκολ και των αρκετών χαμένων ευκαιριών είχε και δύο δοκάρια. Οι γηπεδούχοι ειδικά στο δεύτερο μέρος έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα των φιλοξενούμενων. 
Και τα τρία γκολ τα σημείωσε ο Γιάννης Σταμίρης  για τους νικητές, ενώ των φιλοξενούμενων που είχαν προσωρινά ισοφαρίσει, ο Βόχαλης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.